Early Pearl Regular

61.00

Maak kennis met de buitengewone Early Pearl Regular wietsoort, zorgvuldig samengesteld door Sensi Seeds. Een 10-zadenpakket van reguliere Early Pearl van SensiSeeds is verkrijgbaar bij de Holland’s High webshop.

Hoe groeit de Early Pearl Regular?

Deze strain is een genot voor telers, met robuuste groei en opmerkelijke veerkracht gedurende haar levenscyclus. Naarmate ze rijpt, evolueert de Early Pearl Regular tot een plant met een gebalanceerde en stevige structuur. Of je nu een nieuwkomer bent of een ervaren kweker, de veelzijdigheid van deze strain maakt het een plezier om te kweken. Over het algemeen bereikt ze een beheersbare hoogte, geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek, en past ze zich naadloos aan verschillende omgevingen aan.

Bloei en Uiterlijk

Ga op een visuele reis terwijl de Early Pearl Regular strain haar bloeifase ingaat. Binnen slechts 8 tot 9 weken ontvouwt deze strain haar pracht, met weelderige toppen gehuld in een genereuze laag glinsterende trichomen. De relatief korte bloeiperiode zorgt ervoor dat je snel de vruchten van je inspanningen kunt plukken. De Early Pearl Regular heeft een opvallend uiterlijk, gekenmerkt door haar levendige groene bladeren en delicate oranje stampers. Of je nu een compacte binnenruimte of een uitgestrekte buitenkwekerij verzorgt, de veelzijdigheid en verleidelijke uitstraling van deze strain maken het een gewilde toevoeging.

Hoe ruikt en smaakt de Early Pearl Regular?

Verwen je zintuigen met de betoverende smaken en verleidelijke aroma’s van de Early Pearl Regular strain. Bij consumptie worden je smaakpapillen getrakteerd op een harmonieuze mix van aardse en bloemige tonen die over je gehemelte dansen. Deze gebalanceerde smaakprofiel tilt elke inhalatie naar een nieuw niveau van genot. Het aroma van de strain is even betoverend, met hints van verse dennen en een vleugje zoetheid die een uitnodigende en opwekkende sfeer creëren. De heerlijke combinatie van smaken en geuren van de Early Pearl Regular voegt een extra dimensie van tevredenheid toe aan je cannabiservaring.

Effecten na het roken van de Early Pearl Regular

Dompel jezelf onder in de opwekkende effecten van de Early Pearl Regular strain, met een samenstelling van 75% sativa en 25% indica. Bij inhalatie word je begroet door een golf van opbeurende energie en creativiteit, dankzij haar sativa dominantie. Deze euforische sensatie wordt aangevuld met een vleugje indica-geïnduceerde ontspanning dat zachtjes je lichaam kalmeert. Perfect voor momenten van inspiratie of ontspanning, biedt deze strain een veelzijdige ervaring die aan verschillende voorkeuren tegemoetkomt. Of je nu op zoek bent naar een golf van motivatie of een rustige verademing, de Early Pearl Regular is jouw ideale metgezel voor een uitgebalanceerde cannabiservaring.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Early Pearl Regular” te beoordelen