Early Skunk Automatic

9.0070.00

Early Skunk Automatic is een zelfbloeiende versie van de schimmelresistente Early Skunk met snellere bloeiperiodes en is gemakkelijker te kweken en te beheren. Koop Early Skunk Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

De vakbekwame veredelaars van Sensi Seeds keken naar de prachtige Early Skunk en bedachten een manier om haar nog beter te maken. Early Skunk is een product van twee bekende soorten met sterke genetica. Ze namen de bekroonde Early Pearl en Skunk #1 en brachten wat ruderalis in de mix. Het product van deze mengeling is een veerkrachtige plant, net als het origineel, maar met een snellere bloeiperiode en veel gemakkelijker te kweken. Stel je voor dat je in een koude regio woont met korte zomers en lange koude periodes die nefast zijn voor je cannabisteelt. Zou je geen cannabissoort willen hebben die bestand is tegen kou en schimmel om te groeien en uitstekende opbrengsten te geven? Maak je maar geen zorgen meer. Early Skunk Auto is gegarandeerd de soort die je zoekt.

Het groeien van de Early Skunk Automatic

Early Skunk is een perfecte soort om binnen en buiten te planten waar, in het laatste geval, de opbrengst uiteraard hoger zal zijn. Hoewel het origineel gemakkelijk te kweken is, is de automatisch bloeiende versie nog veel gemakkelijker. Het is een geweldige soort voor beginners in de kunst van het telen van cannabis. Kweek haar waar en wanneer dan ook, en ze zal je rijkelijk belonen en weinig moeite kosten. Binnen groeit deze plant tot een bescheiden hoogte, buiten zal ze er met gemak een aantal centimeters aan toevoegen. De opbrengst behoort niet tot de toppers van de cannabisplanten maar de kwaliteit zal je echt wel heel blij maken.

Bloei tijd van de Early Skunk Automatic

Early Skunk zal net als de originele soort uitgroeien tot een kerstboomvormige plant. Ze zal uitgroeien met grote en compacte toppen die rond en breed zijn, op de bovenste knopen en zijtakken. Je zult ook onderaan wat knoppen opmerken, maar deze verstoren het algemene uiterlijk niet. Deze dame heeft slechts nood aan zeven tot acht weken om te bloeien, veel sneller ga je ze niet vinden.

Smaak en geur

Tijdens de bloeiperiode zal de plant een heerlijke skunky geur afgeven met een mix van muskus, kruiden en heerlijke tonen. Ze zal een enorme hoeveelheid trichomen hebben waardoor de toppen blijven plakken en geweldig om te gebruiken voor extracties.

Effecten na het roken van Early Skunk Automatic

Hoewel ze waanzinnig eenvoudig en snel te kweken is, kan Early Skunk Automatic een volledige Skunk-ervaring bieden als je haar rookt. Dankzij haar Skunky 70% Indica-dominantie, zorgt ze voor een meeslepende maar charmant ontspannende lichamelijke stone – de reden waarom Skunks nog steeds de lieveling is van zoveel cannabisliefhebbers. De body high wordt gekenmerkt door ontspanning van de spieren waardoor het voelt alsof er een warme deken om je heen is gegooid.

Afgezien van de lichamelijke high, zal ook het Sativa-gedeelte van de soort verschijnen. Ze levert een zacht en opbeurend cerebraal element op van de high die ze erfde van haar Early Pearl Sativa. Het zal verhoogde creativiteit en een verbetering van je humeur teweeg brengen. Het maakt de rook goed uitgebalanceerd, wat betekent dat je er op elk moment van de dag van kunt genieten zonder het risico te lopen dat je beoordelingsvermogen en werk worden aangetast.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 400 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Hoogte binnen: No selection

90 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Skunk #1 x Early Pearl x Ruderalis

Effect: No selection

lachen, Munchies, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Early Skunk Automatic” te beoordelen