Early Skunk

9.0066.00

Early Skunk levert hybride effecten op van een zowel verkwikkende cerebrale als body high. Ze zorgt ook voor een plezierige rookervaring waardoor je steeds naar meer verlangt. Bestel vandaag nog uw zaden. Koop Early Skunk Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Early Skunk heeft een bekende afkomst. De veredelaars van cannabissoorten bij Sensi Seeds kozen Skunk No.1 en selecteerden Pearl bij het creëren van deze soort. De ouders hebben de reputatie het goed te doen in omstandigheden die niet ideaal zijn voor het kweken van wiet. Toch verhoogde de hoge toppenproductie van Skunk het risico op schimmelvorming, waardoor de toppen eerder geoogst moesten worden. Early Skunk biedt hierbij de oplossing. Woon je in een koude regio waar het buiten kweken van Cannabis een gedoe is vanwege vervelende schimmelproblemen? Dan hebben wij hoopvol nieuws voor jou! Early Skunk van Sensi Seeds heeft de juiste genetische samenstelling om goed te presteren in koudere omstandigheden zoals we ze in Europa kennen.

Hoe groeit de Early Skunk?

Early Skunk doet het zowel binnen als buiten goed in verschillende klimaten. Als ze buiten wordt gekweekt, heeft ze uiteraard meer lichturen nodig. Omdat ze snel groeit, kunnen telers haar ondanks haar hoogte discreet houden, ook in niet echt warme en lange zomers en oogsten voor de koude komt. De planten zijn zeer goed bestand tegen schimmels en ongedierte. Je kunt ook geavanceerde teelttechnieken zoals Sea of ​​Green en Screen of Green gebruiken om de opbrengst te verhogen.
Zowel binnen als buiten zal de plant zorgen voor een opbrengst waar je helemaal blij van wordt.

Bloeitijd en genen

Early Skunk is een hybride met dominante Indica genetica. Door de Indica genetica zal de plant krachtig en sterk worden. De vorm van deze dame zal eerder lijken op die van een kerstboom maar dan met meerdere met suiker geglazuurde toppen. Na een bloeiperiode van slechts negen à tien weken zit haar tijd er op en kun je de toppen van de plant scheiden om ze daarna te drogen te hangen.

Smaak en geur

Early Skunk heeft organoleptische eigenschappen die je bij elke trek van haar rook naar een eiland van plezier sturen. Ze zal een geur met duidelijke skunk-invloeden afgeven en hetzelfde doen met de smaak. Door de heerlijke smaak zul je verlangen naar meer van haar rook en het aanbevelen aan je vrienden.

Effecten van de Early Skunk

Early Skunk biedt uitgebalanceerde effecten dankzij haar 65% Indica en 35% Sativa genetica. Het Indica-gedeelte van de soort levert een krachtige, lichamelijke high met opmerkelijk ontspannende en kalmerende effecten. Als echte Indica-genetica wordt de ontspanning gevolgd door een couch-lock die eigen is aan sommige Indica-genetica. De Sativa-kant van de soort zal een opbeurende en euforische cerebrale high hebben waardoor je je energieker gaat voelen.

Deze uitgebalanceerde effecten maken haar ideaal voor verschillende situaties. Het is geweldig voor iedereen die alleen of met vrienden ontspannen tijd wil beleven. Ze is ook ideaal om te gebruiken voordat je aan kleine taken begint of wanneer je je wilt gaan uitleven in je hobbyruimte. Early Skunk heeft ook enkele medische voordelen. Ze is nuttig voor mensen die lijden aan depressie en stress. Mensen die lijden aan chronische pijnen, vinden haar lichaam verdovende high nuttig bij het verlichten van de pijn.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bloemig, Herbal, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Early Skunk” te beoordelen