Jack Flash #5

15.00120.00

Jack Flash #5 is een afstammeling van de wereldberoemde en bekende legende, Jack Herer. De geniale veredelaars van Sensi Seeds besloten Jack Herer te kruisen met een Haze en een Super Skunk. Koop Jack Flash #5 Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Jack Flash #5 is één van de nieuwste producten van Sensi Seeds met indrukwekkende groei- en rook kwaliteiten. Ze bedachten een soort die gemakkelijk te kweken is en de teler zal belonen met enorme oogsten van zoete cannabis. Het is een prachtige attractie voor elke beginnende of ervaren kweker. Het is een Indica/Sativa-hybride met hoge opbrengst en snelbloeiende eigenschappen. Ze is krachtig en zal een sterk effect opleveren van zowel een lichamelijke als geestelijke high, klaar om zowel nieuwe als ervaren gebruikers op scherp te zetten. Wees voorbereid op sublieme dennengeuren met ondertonen van citrus en aarde.

Hoe hoog groeit de Jack Flash #5?

Als gefeminiseerde soort zal Jack Flash #5 geen mannelijke planten bevatten, wat betekent dat wieden helemaal niet nodig is. Het is een makkelijke soort om te kweken, zeer voorspelbaar en zal een relatief korte bloeiperiode hebben met goede opbrengsten zowel binnen als buiten. Deze dame behoeft geen grote zorg voor de kweker en zal hem enorm belonen. Binnen kan de plant wel tot 180 cm hoog worden, zet je haar buiten dan gaat ze zo’n 50 cm boven de twee meter uit.

Bloeitijd van de Jack Flash #5

Jack Flash #5 heeft twee genotypen die zullen uitgroeien tot verschillende vormen. Het Sativa-type is slank en heeft dunne zijtakken die zwaar beladen zijn met toppen in een spiraalvormige formatie. Het Indica-type daarentegen zal korter en bossiger zijn met enorme, dikke kelken. De bloeiduur van duurt ongeveer 55 tot 75 dagen en is dan echt wel knipklaar.

Smaak en geur

In de tuin of kweekruimte, zal Jack Flash #5 een merkbare geur van dennen uitstoten met ondertonen van citrus en aarde. Wanneer de toppen worden gedroogd en gerookt, zullen de terpenen meer uitgesproken zijn en ga je hen in de smaak zeker terugvinden.

Effecten van de Jack Flash #5

Jack Flash is een hybride met 35% Indica en 65% Sativa genetica. Het levert een mix van effecten uit beide werelden op een ontspannende en opbeurende manier. Een paar trekjes van haar rook zorgen voor een krachtige stone die doet denken aan opbeurende Sativa. Je humeur krijgt een boost, je energieniveau schiet omhoog en je focus wordt scherper. Het geeft je een euforie die wordt gekenmerkt door vreugde en gegiechel.

De Indica-genen komen ook naar voren in de effecten en leveren een milde maar extreem ontspannende high op. De lichamelijke high zal de cerebrale high niet inhalen, maar zal deze aanvullen om de high aangenamer te maken. Deze soort kan op elk moment van de dag worden gebruikt zonder het risico om wortel te schieten op de bank. Het is ook nuttig voor mensen die te kampen hebben met stress, angst en depressie. Nodig je vrienden uit en geniet van de heerlijke rook en gezellig gelach.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

375 – 425 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

350 – 400 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Jack Herer x Super Skunk x Haze

Effect: No selection

Blij, Creatief, Energie, Euforisch

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, Mint

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jack Flash #5” te beoordelen