Jack Herer

24.00175.00

De high van de Jack Herer is goed uitgebalanceerd tussen een cerebrale en lichamelijke high. Verwacht enorme toppen met veel hars en THC. Koop Jack Herer Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Verwelkom een ​​veel bekroonde en beroemde cannabissoort die te vinden is in bijna alle catalogi van coffeeshops over de hele wereld. Ze is een Sativa met ongelooflijke eigenschappen die garant staan voor korte bloeiperiodes en een groot rendement voor de teler. Deze dame biedt geweldige aroma’s en smaken, vergezeld van een hoge potentie. Jack Herer is wereldwijd een begrip met een gerespecteerde reputatie. Het is een alom gevierde hybride, vernoemd naar een invloedrijke cannabisactivist uit Europa, Jack Herer. Kwekers kozen voor een tophybride Shiva Skunk (ook bekend als Skunk #1) die ze kruisten met Northern Lights en Haze en resulteerden in een verbazingwekkende 50% Sativa en 50% Indica die kenmerken draagt uit beide werelden. Jack Herer heeft meer dan 9 onderscheidingen op haar naam staan en lijkt niet te stoppen. Sluit je aan bij de beweging en bestel vandaag nog je zaden.

Hoe hoog groeit de Jack Herer?

Jack Herer is niet de eenvoudigste soort om te kweken, maar zal zachtaardig zijn voor beginners die klaar zijn om een ​​paar trucjes en technieken te leren. Zij zal het zowel binnen als buiten goed doen, waarbij het warme buitenklimaat het meest gunstig is. De planten nemen niet veel ruimte in beslag en de kweker zal trots kunnen zijn over zijn grote aantal met hars bedekte toppen. Schrik niet dat je planten een hoogte bereiken van drie meter, zowel binnen als buiten want deze dames zijn echte reuzen. Door bepaalde kweektechnieken te gebruiken zal je opbrengst nog hoger zijn dan wanneer je de plantjes ongemoeid laat groeien.

Bloeitijd van de Jack Herer

Als een door Sativa gedomineerde soort, zal Jack Herer groeien met de gekende Sativa-kenmerken. De plant zal heel hoog worden met groot aantal zijtakken. Ze zal grote hoeveelheden stevige, kelkvormige gezwollen toppen produceren, verspreid over de takken van de plant met een monster cola in het midden. De bloeiperiode is niet zo lang en duurt slechts rond de 8 à 10 weken, daarna kun je de bloemen scheiden van de plant.

Smaak en geur

In volle grond of in de kweekruimte geeft deze soort een subtiel aroma af. Het maakt haar een uitstekende keuze voor discrete teelt. Nadat je de toppen hebt gedroogd en aangestoken, hebben ze een heerlijk aroma ontwikkeld. Ze bevatten complexe en scherpe geuren van hasj en hints van Afghaanse en fruitsmaken.

Effecten en high

Jack Herer heeft aanzienlijke THC- en CBD-gehaltes. Een paar trekjes van haar rook en de THC treedt in werking en zorgt voor een energieke cerebrale high. Deze herken je aan de ongelooflijke energieboost, scherpere focus en verhoogde creativiteit die je meteen zult ervaren. Bovendien begin je je gelukkig en joviaal te voelen, waarbij gegiechel vooral niet uit de lucht is. Kort daarna wordt de cerebrale high aangevuld met een milde en ontspannende lichamelijke high.

De effecten van beide werelden geven je het gevoel alsof je op reis bent in Outerspace. Je geest gaat de kosmos in terwijl je lichaam gewichtloos begint te voelen.

Het CBD-gehalte van deze soort heeft haar ook medicinale waarde gegeven. In Nederland wordt het verkocht in apotheken voor verschillende aandoeningen. Enkele van de problemen waarmee Jack Herer helpt zijn chronische pijn, stress, angst en depressie. Je kunt de rook op elk moment van de dag gebruiken, omdat de high niet helemaal overweldigend is al worden kleine doses aanbevolen voor gebruik overdag.

 

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 weken

Oogstmaand: No selection

September

Effect: No selection

Blij, Energie, Opbeurend

Smaak: No selection

Bloemig, Citrus, Herbal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jack Herer” te beoordelen