Jamaican Pearl

11.0080.00

Heb je iets nodig om je humeur te verbeteren dat zoet smaakt en veel potentie heeft? Jamaican Pearl, met zijn fruitige smaak en stemmingsverhogend effect, zorgt voor een goed humeur. Koop Jamaican Pearl gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

De Jamaican Pearl soort neemt je mee op een Caribische tour, aangezien het één van de weinige tropische Sativa’s is. De soort doet het goed in koele weersomstandigheden en zal de teler belonen met ongelooflijke harsachtige toppen. De high is niet erg krachtig, maar zal evenwichtiger zijn in vergelijking met zijn soortgenoten. Zonder twijfel behoren Caribische en Jamaicaanse Sativa’s tot de krachtigste planten ter wereld. Hoewel de meeste gebruikers deze soorten in hun bezit zouden willen hebben, leven de meesten in gebieden waar het klimaat niet warm genoeg is om de groei te ondersteunen. De veredelaars bij Seni Seeds besloten een soortgelijke strain te creëren die het ook goed zou doen in koudere streken. Ze kruisten de Jamaicaanse ster Marley’s Colli met Early Pearl. De laatste geeft de soort haar klimaatadaptieve eigenschappen, terwijl Early Pearl smaak levert.

Hoe groei je de Jamaican Pearl?

Jamaican Pearl wordt groeit en bloeit in augustus en september. Zij groeit snel en zal het zowel binnen als buiten goed doen. Binnen zullen sommige SoG- of ScroG-kweektechnieken met 600W-lampen substantiële opbrengsten opleveren. Buiten zal de plant, zoals bij de meeste soorten, veel beter presteren. Je kunt je aan een opbrengst verwachten van 450 tot 500 gram per vierkante meter indien je je planten binnen laat groeien. Buiten ligt de opbrengst iets minder hoog maar is toch heel bevredigend. Kies niet voor deze dame indien je discreet wilt plantjes groeien want met haar drie meter komt ze overal bovenuit.

Bloeiperiode van de Jamaican Pearl

Tijdens het kweken zal de Jamaican Pearl-plant Sativa-achtige kenmerken vertonen dankzij de door Sativa gedomineerde genetica. Ze zal een over het algemeen lange en slanke vorm hebben met vingervormige bladeren. Na een gemiddelde bloeiperiode van 50 tot 70 dagen zal de plant dichte toppen produceren op de stengels en de hoofdcola. Deze dame zal je heel gelukkig maken met haar opbrengsten als je haar bloemen van de takken gaat verwijderen.

Smaak en geur

Op de geur- en smaakafdeling stelt Jamaican Pearl je ook helemaal niet teleur. De rook zal heerlijke, tropische aroma’s bevatten die je een fruitige en zure nasmaak geven. De joint laat een plakkerige harslaag achter met geuren van een zomeravond in het Caribisch gebied.

Effecten van de Jamaican Pearl

Jamaican Pearl doet de reputatie van Sativa’s uit de Caribische regio’s eer aan. De met hars bedekte toppen van deze soort zullen direct nadat je een paar hijsjes hebt genomen een grote glimlach op je gezicht toveren. Er ontstaat een cerebrale high waardoor je je gelukkig en goed voelt over jezelf. Het wordt gekenmerkt door verbeterde stemmingen, een toename van het energieniveau en creativiteit.

De effecten van deze soort zijn beheersbaar en zullen je niet overweldigen. Bovendien is bekend dat de rook enige medicinale waarde heeft voor wie het nodig heeft. Gebruikers hebben gemeld dat ze angst en stressverlichting ervaren bij het gebruik van deze soort net omdat het de stemming verbetert. Het is ook bekend dat het de patiënten eetlust geeft en de focus stimuleert. Gebruik haar overdag met vrienden en geniet met plezier van de tijd die je samen doorbrengt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

400-800 g/plant

Hoogte binnen: No selection

120 – 250 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Marley's Collie x Early Pearl

Effect: No selection

Energie

Smaak: No selection

Tropisch, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jamaican Pearl” te beoordelen