Mandarin Punch

8.0060.00

Mandarin Punch is een soort die het beste uit Sensi Seeds haalt. Het is één van de weinige fotoperiode planten met een korte bloeiperiode, maar ze biedt je nog steeds al die heerlijke terpeenaroma’s en een grote oogst! Mandarin Punch Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

De Mandarin Punch hybride heeft een door Indica gedomineerde genetica die garant staat voor intense highs met euforisch effect en verbeterde stemmingen, terwijl ze teler ook rijkelijk beloont; ze kan vandaag van jou zijn als je klaar bent om iets nieuws van de ongelooflijk vakkundige veredelaars van Sensi Seeds te proberen.

Groeihoogte en genetica

Mandarin Punch is een plant die het allemaal heeft. Met haar winterharde genetica en weerstand tegen schimmels, plagen of ziekten, heeft ze weinig aandacht nodig, waardoor ze ideaal is voor beginnende telers! Ze doet het niet alleen goed binnen en buiten, ze gedijt ook werkelijk in elk mogelijk klimaat, of het nu warm of koud is. Het is een echte Globe Traveler die alles aankan wat je naar haar toe gooit.
Deze dame groeit tot een gemiddelde hoogte, zowel binnen als buiten. Ook de opbrengst zal gemiddeld zijn maar zal je zeker niet teleurstellen.

Bloeitijd van de Mandarin Punch

In 8 tot 10 weken bloeit deze dame uit tot een volwassen plant, daarom is het gemakkelijk in te zien waarom ze dit type kruid ‘inspirerend’ noemen. De plant groeit tot een gemiddelde hoogte met een stoere uitstraling en een dikke middenstam. Naarmate de tijd vordert wordt ze bossig en produceert heel veel takken waar zich knoppen rond vormen, maar nooit aan het uiteinde!

Smaak en geur

Je zult de geur van mandarijn en tropisch fruit kunnen oppikken als je deze premium soort verdampt of rookt. De diesel in zijn genetica komt tevoorschijn, maar het zou evengoed mogelijk zijn dat ze onopgemerkt blijven, omdat men meestal meer gefocust is op hoe heerlijk de rook smaakt dan op wat er uit hun wietapparaat of pijp komt.
De smaak is uniek, met tonen die doen denken aan die van een sinaasappelboomgaard!

Effecten van de Mandarin Punch

Mandarin Punch is een hybride met genetica uit beide werelden. De effecten zullen dan ook kenmerken uit de Indica- en Sativa-wereld bevatten, wat betekent dat het net zo ontspannend als stimulerend kan zijn, afhankelijk van de stemming ie je hebt als je gaat gebruiken. Deze eigenschappen merk je al na één hijs. Je kunt je zwaar voelen, maar niet op een onaangename manier, met warmte die je omhult terwijl je spieren zich helemaal ontspannen, wat voor enige pijnverlichting zorgt zonder enige bijwerking.

De Sativa-effecten zullen ook mild overkomen. Je zult waarschijnlijk merken dat je geest levendiger wordt en je stemming verbetert. Je krijgt een gevoel van geluk en euforie die mooi samenvloeien om te resulteren in een tijdelijke extase-achtige staat van zijn. Voor de meeste gebruikers is dit een reden om uit te kijken naar hun volgende dosis! Creatieve gedachten nemen ook toe, waardoor het ideaal is als je ervan houdt om creatief bezig te zijn of af en toe wat hulp nodig hebt om inspiratie op te doen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

120 – 250 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Maple Leaf Indica x White Widow x NYC Diesel x California Indica

Effect: No selection

Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Tropisch, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mandarin Punch” te beoordelen