Mexican Sativa Regular

23.95

Bestel vandaag nog je zaden en ontdek zelf waarom deze Mexicaanse dame zoveel bewonderaars aantrekt. Koop Mexicaanse Sativa Regular Cannabis Zaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi strains!

Verwelkom genetica uit het land van ongelooflijke landrassen en heerlijke Sativa’s. Mexicaanse Sativa Regular zaden zijn een wonder dat een kweker zal belonen met hoogwaardige opbrengsten en het goed zal doen in verschillende omstandigheden, binnen of buiten. Het is een veerkrachtige soort die zal groeien zonder veel aandacht te trekken en ongelooflijke smaken en energieke highs zal geven.

Mexicaanse Sativa Regular: Genetica van 3 Ongelooflijke Strains

Mexico is een land dat beroemd is om zijn cannabiserfgoed en enkele toonaangevende Sativa-landrassen. Zo’n hoogwaardige strain is Oaxacaanse Sativa die wordt gebruikt om verschillende Haze-soorten te maken. Kwekers bij Sensi Seeds besloten Durban Poison en de snelbloeiende Pakistaanse hasjplant te introduceren bij Oaxacaans. De Pakistaanse hasj gaf Mexicaanse Sativa Regular klimaatbestendige eigenschappen met een kortere bloeitijd.

Effecten/Rookrapport van Mexicaanse Sativa Regular

Uit de naam kun je raden wat voor soort effecten Mexicaanse Sativa Regular aan de gebruiker zal leveren. De strain zal snel werken na de eerste paar hijsjes om je geest te veroveren. Haar effecten zijn uiterst cerebraal en zullen euforie naar de gebruiker brengen. Verwacht dat je geluksniveaus omhoog schieten terwijl je merkt dat je alles aanpakt wat je aandacht trekt.

Je zult ook merken dat je humeur verbetert en je creativiteitsniveaus nieuwe hoogten bereiken. Het is cruciaal voor creatieven die er niet om geven om high te worden terwijl ze zich wenden tot creatieve ruimtes waar ze niet op hadden gerekend. Het is ook nuttig voor individuen die te maken hebben met angst, stress en depressie. Gebruik haar rook op elk moment van de dag, want het overweldigt de gebruiker niet fysiek. Het is een sociale strain die je kunt genieten met je vrienden in het weekend.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Mexicaanse Sativa Regular

Mexicaanse Sativa Regular zal groeien als andere strains uit Mexico. Het zal groeien tot de hoge hoogtes van een typische Sativa-plant met een paar zijtakken. Het zal volwassen worden om knoppen te produceren op de hoofdstam en enkele op de zijtakken.

Tijdens het groeien zal het een subtiele geur afgeven die ideaal is voor discrete kwekers. Eenmaal geoogst en gedroogd, zal de geur meer uitgesproken worden en een combinatie van sandelhout en bloemige aroma’s bevatten, aangevuld met aardse dennentonen. De rook zal niet alleen je geest kietelen, maar ook je smaakpapillen.

Kweekrapport van Mexicaanse Sativa Regular

Mexicaanse Sativa Regular zal net als elke Sativa hoog groeien en plafondruimte nodig hebben. De zijtakken kunnen worden onderhouden door te kiezen voor kweektechnieken zoals Sea of Green en Screen of Green. Het is een robuuste plant die het goed zal doen in verschillende omstandigheden zoals het warme klimaat van de Middellandse Zee en het koude klimaat van Europa.

Verwacht:

Een bloeiperiode van 60 tot 70 dagen
Medium opbrengsten binnen en buiten
Met Mexicaanse Sativa haal je drie continenten binnen één strain! Bestel vandaag nog je zaden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mexican Sativa Regular” te beoordelen