Michka LTD

8.5065.00

Michka is een limited edition wietsoort van Sensi Seeds. Het is een door Sativa gedomineerde soort, vernoemd naar een legendarische auteur en grande dame van de cannabisbeweging. Koop Michka LTD Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Michka is vernoemd naar een Franse auteur die veel heeft bijgedragen aan het kweken en gebruiken van cannabis door het schrijven van een aantal boeken. Tijdens een experiment van Sensi Seeds, dat ons Eagle Bill opleverde, merkten de veredelaars een plant op met indrukwekkende eigenschappen. Het zag er majestueus uit en gaf unieke geuren waardoor haar scheppers haar zeker wilden behouden. Ze besloten de Sativa-cannabissoort Michka te noemen als eerbetoon aan de grande dame van cannabis. Ze groeit tot grote hoogten zoals andere Sativa-soorten en zal unieke citrustonen afgeven bij het roken. De rook zorgt voor een energieke high die je geest verruimt en je creativiteit de hoogte in doet schieten. Ze is een ideale soort voor artiesten en zal elke ervaren kweker belonen met goede opbrengsten

Hoe kweek je de Michka LTD?

Michka is niet de eenvoudigste soort om te kweken, maar ook niet de moeilijkste. Er is voldoende ventilatie nodig om het risico te verkleinen dat haar dichte toppen gaan schimmelen. Buiten, in een warm en zonnig klimaat, zal de soort tot grote hoogte groeien en grote opbrengsten geven. Op koudere en nattere plaatsen doet ze het het beste binnen om een gemiddelde oogst te geven.

Bloeitijd van de Michka LTD

Michka valt op qua uiterlijk. Ze wordt hoog en heeft weinig zijtakken. Tijdens de bloeiperiode, die ongeveer 70 tot 85 dagen duurt,zal de plant veel dicht op elkaar staande toppen ontwikkelen met een limoengroene kleur. De toppen hebben de vorm van kaarsen met strakke compacte bloemen en een paar grote bladeren.

Smaak en geur

Wat de smaak en het aroma betreft, zal Michka ongelooflijke geuren afgeven zodra de toppen zijn gedroogd en opengebarsten. Je zult citrusgeuren opmerken met tonen van citroen en grapefruit. De rook zal je smaakpapillen verwennen met een snoepachtige zoetheid die de hele rookervaring aantrekkelijk maakt.

Effecten na het roken

Michka is een door Sativa gedomineerde soort die cerebrale effecten geeft die doen denken aan Sativa-genetica. Een paar trekjes van haar rook zullen een ​​zware high veroorzaken die wordt gekenmerkt door een verhoogd energieniveau, een beter humeur en meer creativiteit. De rook zal je losmaken van de aarde en je de kosmos in katapulteren op een reis in de geestenwereld.

Terwijl je rookt, zul je merken dat je je omgeving beter gaat begrijpen naarmate je alerter en gefocust wordt. De rook is geweldig voor artiesten zoals muzikanten, schilders, tekenaars en zangers die meer creativiteit kunnen gebruiken. Het is een perfecte soort voor overdag die je de energieboost geeft om de ​​dag door te komen en je op je taken te concentreren. Heb je een avondje met vrienden gepland om samen een blowtje te doen dan kun je je verwachten aan diepgaande en heldere gesprekken.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Original Haze x Jamaika x Thailand x Silver Pearl

Effect: No selection

Creatief, Energie

Smaak: No selection

Citrus, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Michka LTD” te beoordelen