Michka Regular

52.00

Michka Regular is een Sativa dominante soort vernoemd naar een legendarische auteur en grande dame van cannabis. Koop Michka Regular cannabiszaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi soorten!

Michka Regular groeit tot grote hoogtes zoals andere Sativa soorten en verspreidt unieke citrusnoten bij het roken. De rook biedt een energieke geestelijke high die je geest verruimt en je creativiteit verhoogt. Ze is een ideale soort voor kunstenaars en zal elke ervaren kweker goede opbrengsten opleveren.

Michka Regular: Een Geweldige Sativa met Ongelooflijke Smaak

Michka is vernoemd naar een Franse cannabisauteur die veel heeft bijgedragen aan het kweken en gebruik van cannabis. Tijdens een experiment van Sensi Seeds, waarbij ook Eagle Bill is voortgebracht, merkten de kwekers een plant op met indrukwekkende kenmerken. Ze had een majestueuze uitstraling en gaf unieke geuren af die haar kwekers deden besluiten haar te behouden. Ze besloten de Sativa-cannabissoort Michka te noemen als eerbetoon aan de grande dame van cannabis.

Rookverslag/Effecten van Michka Regular

Michka Regular is een Sativa dominante soort die cerebrale effecten biedt die doen denken aan Sativa-genetica. Een paar trekjes van haar rook zullen zorgen voor een zware hoofd-high, gekenmerkt door verhoogde energieniveaus, betere stemmingen en verhoogde creativiteit. De rook zal je losmaken van de aarde en je meenemen op een reis met de geesten door de kosmos.

Terwijl je haar rookt, zul je merken dat je een beter begrip krijgt van je omgeving terwijl je alerter en gefocust wordt. De rook is geweldig voor kunstenaars zoals muzikanten, schilders, tekenaars en zangers die de verhoogde creativiteit kunnen gebruiken. Het is een perfecte dagsoort die je de energieboost geeft om door de dag heen te komen en je te concentreren op taken. Je kunt er ook voor kiezen om het te gebruiken bij sociale bijeenkomsten met vrienden. Het zal je gesprekken levendiger maken.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Michka Regular

Michka Regular valt op door haar uiterlijk. Ze zal lang groeien en weinig zijtakken hebben. Tijdens de bloeiperiode ontwikkelt de plant veel dicht op elkaar gepakte toppen met een limoengroene kleur. De toppen zullen kaarsvormig zijn met strakke bloemen en een paar lange bladeren.

Wat betreft smaak en aroma, zal Michka Regular ongelooflijke geuren vrijgeven zodra de toppen zijn gedroogd en opengebarsten. Je zult citrusgeuren opmerken met tonen van citroen en grapefruit. De rook zal je smaakpapillen aanvallen met een snoepachtige zoetheid die de hele ervaring aantrekkelijk maakt.

Kweekverslag van Michka Regular

Michka Regular is niet de eenvoudigste soort om te kweken, maar ook niet de moeilijkste. Ze heeft voldoende ventilatie nodig om het risico op schimmel in haar dichte toppen te verminderen. Buitenshuis onder een warm en zonnig klimaat zal de soort tot grote hoogten groeien en grote opbrengsten opleveren. In koudere en nattere gebieden zal ze binnen het beste gedijen om aanzienlijke oogsten te garanderen.

Verwacht:

Een bloeiperiode van 70 tot 85 dagen Gemiddelde opbrengst binnen en buiten Grote hoogten binnen en buiten Michka Regular zal je niet teleurstellen als het gaat om opbrengst, effecten en terpeenprofielen. Bestel vandaag nog je zaden.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Michka Regular” te beoordelen