Northern Light #5 x Haze

25.00190.00

Northern Light #5 x Haze biedt alles wat een Sativa van de bovenste plank te bieden heeft, samen met voldoende Indica-kenmerken om haar een perfecte hybride te maken. Ze zal groot uitgroeien om geweldige oogsten te produceren. Koop Northern Lights #5 X Haze Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Als je op zoek bent naar een bekroonde krachtpatser om aan je collectie toe te voegen, dan is Northern Lights #5 x Haze echt wel de juiste keuze. Ze is een geweldige Sativa-dominante hybride die een aantal prijzen heeft gewonnen en met reden. Ze groeit snel en krachtig en produceert met hars bedekte toppen die een verbluffende potentie bieden. Haar rook zorgt voor een cerebrale buzz die je focus verbetert en je in een staat van euforie brengt. Ze zal elke teler rijkelijk belonen met een oogst van topkwaliteit. Northern Lights #5 x Haze heeft dankzij haar afkomst en eigenschappen verschillende prijzen gewonnen. De mix van twee soorten zal resultaten geven uit zowel de Indica- als de Sativa-wereld, waardoor een goed uitgebalanceerde soort ontstaat.

Groeihoogte en opbrengst

Omdat het een gefeminiseerde soort is, zal Northern Lights #5 x Haze groeien zonder dat je bang hoeft te zijn voor mannelijke planten in je kweekruimte of tuin. Het maakt de teelt gemakkelijker omdat het daardoor niet nodig is om te wieden. Ze zal een relatief lange bloeiperiode hebben, maar een kortere vegetatieve periode. De plant zal het zowel binnen als buiten goed doen om gezonde toppen te produceren. Binnen zal deze dame ongeveer 120 tot 170 cm worden, buiten is een hoogte van drie meter geen uitzondering. Je mag rekenen op een opbrengst van om en bij de 450 gram per vierkante meter als je haar binnen teelt, buiten schenkt ze je met plezier zo’n 800 gram per plant.

Bloeitijd van de Northern Light #5 x Haze

Deze bekroonde soort toont haar Sativa-dominante genetica in de hoge (en torenhoge hoogten), hoewel de Indica-invloed duidelijk is in de overvloedige opbrengsten en dichte toppen. De toppen zien er lang uit en zijn bedekt met hars. In een termijn van 65 tot 75 dagen bloeien kun je deze vette toppen gaan oogsten.

Smaak van de Northern Light #5 x Haze

In het veld of in de kweekruimte zal Northern Lights #5 x Haze een heerlijk kruidige, citrusgeur verspreiden die sterker wordt naarmate de bloeiperiode eindigt. Zodra de plant is uitgehard, zal de geur prominenter zijn en sterker worden bij het roken. De smaak heeft tonen van citrusfruit en dennen met hints van aardsheid en verrukkingen.

Effecten na het roken of vapen

De dominantie van Sativa in Northern Lights #5 x Haze zal heel herkenbaar zijn in haar effecten. Zodra je een trekje van haar rook inhaleert, word je geest overspoeld door een energetische euforie die je gelukkig maakt en je humeur een boost geeft. Maak je vooral geen zorgen als je merkt dat je om niets begint te giechelen, het de Sativa die begint te werken. Bovendien wordt de high ook gekenmerkt door verbeterde creativiteit en je gaat merken dat je een beetje spraakzamer bent.

De Indica-genetica zal je ook merken in de effecten waarbij een ontspannende stone je lichaam en geest kalmeert. De mix van deze effecten maakt je zelfverzekerder, tevreden en scherper. Deze soort is ideaal voor creatievelingen die zich op hun kunst willen concentreren en verder willen denken. Ze is ook ideaal om samen met vrienden te gebruiken op sociale bijeenkomsten, omdat je creativiteit en spraakzaamheid tijdens gesprekken de moeite waard maken.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Bloeitijd: No selection

9 – 12 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Effect: No selection

Blij, Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Herbal, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Northern Light #5 x Haze” te beoordelen