Northern Lights Regular

120.00

Northern Lights Regular heeft een korte bloeiperiode en zal veel gezonde opbrengsten produceren. Bovendien hebben haar aroma’s en smaken haar geholpen om een paar prijzen in de wacht te slepen. Koop Northern Lights Regular Cannabiszaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi strains!

Hoe graag zou je een van de meest gebruikte strains in de cannabisveredeling willen hebben? Als je antwoord is dat je het geweldig zou vinden, dan heb je het gevonden. Al meer dan 3 decennia behoort Northern Lights tot de 3 hoekstenen van de cannabisveredeling dankzij haar krachtige invloed op telers en gebruikers.

Northern Lights Regular: Decennia van Geweldige Rook

Northern Lights Regular is een meesterwerk onder legendes. Het is een Indica dominante strain met Thaise en Afghaanse landrasgenetica. Het is opnieuw ontwikkeld door Sensi Seeds en biedt nu vele Indica voordelen. Deze omvatten; compacte omvang, een ontspannende high, plus een korte bloeitijd. De strain heeft zoveel prijzen gewonnen dat sommige mensen ervoor pleiten om andere strains een kans te geven om te winnen.

Effecten/Rookrapport van Northern Lights Regular

Northern Lights Regular is voornamelijk Indica, en dat zal blijken uit haar effecten. Een paar trekjes van de strain zullen een krachtige en subtiele body high leveren die wordt gekenmerkt door ontspannen spieren en een gesedeerde geest. Het voelt alsof je lichaam bedekt is met een gezellige, warme deken. De body high is relatief intens en moet met zorg worden benaderd.

Zonder twijfel is Northern Lights Regular geen ochtend- of dagtijdstrain. Haar effecten kunnen je gemakkelijk overweldigen en je in een couch-lock trekken die je routine zal verstoren. Desalniettemin biedt het enige medicinale waarde voor sommige medische marihuanagebruikers die lijden aan chronische pijn. Het couch-lock-effect is ook essentieel voor mensen die te maken hebben met slapeloosheid. Het gebruik van de strain in grote hoeveelheden zal je bijna onmiddellijk in slaap brengen.

Uiterlijk, Geuren en Smaak van Northern Lights Regular

Northern Lights Regular zaden zullen ontkiemen en een plant laten groeien met Indica kenmerken die doen denken aan het perfecte uiterlijk van het Afghaanse genotype. Het zal een snelgroeiende, compacte en stevige krachtige plant met brede bladeren en grote toppen hebben. De toppen zijn bedekt met harsachtige kristallen.

De geur zal ook Indica kenmerken hebben. Het zal scherp, aards en rijk zijn, hoewel niet overweldigend. Het is ideaal voor telers die binnen kweken of die discreet willen kweken. De geur wordt sterker naarmate de bloeiperiode eindigt en wordt complexer. De geur van fruit en kruid wordt prominenter en komt ook tot uiting in de smaak.

Kweekverslag van Northern Lights Regular

Northern Lights Regular is een gemakkelijke strain om te kweken en te onderhouden. Het produceert geen mannelijke planten, wat betekent dat er geen wieden nodig is. Het is gunstig voor alle binnenkwekers, inclusief degenen met beperkte kweekruimtes. Buitenkweek zal hoge planten opleveren die mogelijk ruimte nodig hebben.

Verwacht:

Bloeiperiodes van 45 tot 50 dagen
Binnenhoogtes van 80 tot 130 cm
Buitenhoogtes van 150 tot 200 cm
Binnenopbrengsten van 500 gram per vierkante meter
Buitenoogst van 600 gram per plant


De smaak van dit meesterwerk zal je telkens opnieuw verliefd laten worden. Bestel je zaden vandaag nog bij onze Seedshop en geniet van ongelooflijke aroma- en smaakprofielen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Northern Lights Regular” te beoordelen