Ruderalis Indica Regular

24.00

10 zaadjes van de reguliere Ruderalis Indica van Sensi Seeds! Verbeter je cannabis kweekavontuur met Ruderalis Indica Regular van Sensi Seeds, verkrijgbaar bij Holland’s High.


Groeiproces en Kenmerken van de Ruderalis Indica Regular

Ruderalis Indica Regular van Sensi Seeds is een opmerkelijke wietsoort die bekend staat om haar eenvoudige groei en indrukwekkende kenmerken. Of je nu een ervaren kweker bent of een beginner, deze soort is een uitstekende keuze. Met haar sterke genetica kan Ruderalis Indica zowel binnen als buiten gedijen, waardoor ze veelzijdig en aanpasbaar is. Naarmate ze rijpt, zul je haar compacte formaat zien, ideaal voor discrete teelt. De groeicyclus van deze soort is kort maar lonend, met volledige rijping in slechts ongeveer 8 tot 9 weken. Verwacht stevige takken die de dichte toppen gedurende het hele groeiproces ondersteunen.

Bloei en Uiterlijk van Ruderalis Indica Regular

Als het gaat om bloeien, stelt Ruderalis Indica niet teleur. In ongeveer 8 tot 9 weken na ontkieming zie je de magie van haar bloeifase. De plant wordt een lust voor het oog, met hars bedekte toppen die glinsteren in het licht. De toppen worden gekenmerkt door hun dichte structuur, wat wijst op de Indica-dominantie van de soort. Met weelderige groene bladeren en levendige oranje haren is het uiterlijk van de plant een teken van haar gezondheid en kwaliteit. De snelle bloeitijd van Ruderalis Indica zorgt voor een snellere omzet, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op tijd wil oogsten.

Wat kan ik verwachten qua Smaak en Geur met Ruderalis Indica Regular?

Bereid je zintuigen voor op een heerlijke ervaring met het unieke smaak- en geurprofiel van Ruderalis Indica. Bij elke hijs word je begroet met een harmonieuze mix van aardse en houtachtige smaken, aangevuld met subtiele hints van zoetheid. De smaak is glad en plezierig, waardoor elke sessie een waar genot is. Wat betreft haar geur, biedt Ruderalis Indica een mix van aardse aroma’s met ondertonen van dennenhout, wat zorgt voor een verfrissende en natuurlijke olfactorische ervaring. Of je nu alleen rookt of met vrienden deelt, het aangename aroma draagt bij aan het totale genot.

Effecten bij het roken van Ruderalis Indica Regular

Ruderalis Indica Regular brengt een gebalanceerde maar krachtige ervaring op tafel. Met 10% Sativa en 90% Indica genetica biedt het een ontspannend en rustgevend effect op zowel het lichaam als de geest. De Indica-dominantie komt naar voren en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning dat stress en spanning kan doen verdwijnen. Ondertussen voegt de aanwezigheid van Sativa een zachte cerebrale oppepper toe, die creativiteit en focus verbetert zonder de zintuigen te overweldigen. Deze goed afgeronde combinatie maakt Ruderalis Indica geschikt voor verschillende gelegenheden, van ontspannen na een lange dag tot het stimuleren van fantasierijke gesprekken.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Ruderalis Indica

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ruderalis Indica Regular” te beoordelen