Sensi Skunk Automatic

7.0048.00

Sensi Skunk Automatic is een ongecompliceerde soort en een eenvoudige manier om snelle, hoogwaardige toppen te groeien. Bestel je zaden vandaag nog in onze Seedshop. Koop Sensi Skunk Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Na het succes van de originele Sensi Skunk was het alleen maar de logica zelve dat de veredelaars met de zelfbloeiende versie kwamen. Ze slaagden erin om van de toch al gemakkelijk te kweken soort een veel snellere en nog gemakkelijkere variëteit te maken. Deze zeer veerkrachtige soort is de heilige graal van een beginnende teler en kan meer ervaren kwekers een hoge opbrengst aan verse bloemen geven. De originele Sensi Skunk klom snel op naar de bovenste rangen van de cannabis top en werd één van de meest geliefde soorten in de blowersgemeenschap. Het was een gemakkelijk te onderhouden soort met sterke genetica die haar resistent maakte tegen schimmels en ongedierte. De veredelaars van Sensi Seeds zagen het passend om een ​​automatisch bloeiende versie van deze soort te maken en voegden een robuuste Ruderalis veredeling toe aan de originele Sensi Skunk. Het resultaat is een ongeëvenaarde autoflowering Skunk soort geworden.

Groeitijd van de Sensi Skunk Automatic

Sensi Skunk Automatic is een haastige soort die in korte tijd een behoorlijke opbrengst zal opleveren. Men heeft de reeds sterke genetica nog meer versterkt door de toevoeging van ruderalis om de soort beter bestand te maken tegen schimmels en ongedierte. Het is een perfecte keuze voor beginners die op zoek zijn naar een automatische variëteit. Ze zal het zowel binnen als buiten goed doen, waarbij een gematigd buitenklimaat het meest geschikt is.

Zowel binnen als buiten schiet de plant niet echt de hoogte in en wat de opbrengst betreft, deze is zeker niet teleurstellend maar ook niet echt heel hoog. Sensi Skunk Automatic is de perfecte soort voor een Skunk-liefhebber die heerlijk wil regelmatig een blowtje wil doen.

Bloeiperiode van de Sensi Skunk Automatic

Sensi Skunk Auto-zaden produceren sterke vrouwelijke planten met een dikke structuur, stevige takken en een royale top productie. Het uiterlijk zal typische Indica-kenmerken hebben van struikachtigheid en kortheid. Deze dame heeft een bloeitijd nodig van ongeveer 45 tot zestig dagen om de leeftijd van een voldragen plant te bereiken. Na de bloeiperiode kun je je bloemen gaan oogsten en te drogen hangen.

Smaak en geur

Hoewel de meeste Skunks bekend staan ​​om hun aardse en muffe smaken, heeft Sensi Skunk Automatic nog andere verrassingen. Zij biedt ook zoete en frisse smaken met citrustonen. Het smaak- en geurprofiel zal elke Skunk-liefhebber verrassen en zal de soort snel tot één van je favorieten maken.

Effecten van de Sensi Skunk Automatic

Sensi Skunk Automatic levert, net als het origineel, een snelle en krachtige stoot van Indica-effecten aan de gebruiker. De high wordt gekenmerkt door zowel een body als een milde mentale high, die samen een relaxte rooksessie creëren. Reeds na een paar trekjes voel je al je spieren ontspannen en je lichaam gaat in een zalig luie modus.

Bovendien zul je het gevoel hebben dat je hersenen worden gemasseerd terwijl een zeer milde geest-high je overspoelt. De twee effecten vermengen zich om de rook zowel ontspannend als therapeutisch te maken. Deze soort zal een sterke klap uitdelen die zelfs ervaren gebruikers kunnen doen schrikken. Je moet haar voorzichtig gebruiken of je loopt het risico om knock-out geslagen te worden. Je kunt deze soort ook gebruiken voor fysieke pijnverlichting en om slaap op te wekken.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Sensi Skunk x Ruderalis

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensi Skunk Automatic” te beoordelen