Sensi Skunk Regular

29.00

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk te kweken cannabissoort en de voorkeur geeft aan een Indica, is Sensi Seeds de ideale keuze. Koop Sensi Skunk Regular Cannabiszaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Sensi Skunk Regular is ideaal voor beginnende kwekers die niet veel hoeven te doen. Ze groeit tot relatief korte hoogtes maar geeft een overvloed aan krachtige effecten, zelfs aan ervaren cannabisgebruikers. Ze heeft een korte bloeiperiode, stevige vorm en een gemiddelde oogst. Probeer haar uit en je zult niet teleurgesteld zijn.

Sensi Skunk Regular: Pure Indica met hoge opbrengsten

Sensi Seeds heeft faam als een van de beste zaadveredelaars uit Nederland en levert consequent een scala aan cannabiszaden met zeer gewaardeerde en uitstekende genetica. Hun reguliere variant van Sensi Skunk is niet anders en brengt veel.

Effecten/Rookverslag van Sensi Skunk Regular

Sensi Skunk Regular zal effecten leveren die doen denken aan Indica-genetica. Een paar trekjes van een joint, bong of verdamper zullen een sterke klap geven die een staat van zware ontspanning en comfort biedt. Je hele lichaam zal aanvoelen alsof je wordt omhuld door warmte van een vuur in de kou. Nieuwe gebruikers wordt geadviseerd rustig aan te doen, omdat ze zelfs ervaren gebruikers gemakkelijk kan overweldigen.

Sensi Skunk Regular is het beste voor gebruik in de avond na het werk en voor het slapengaan. Je loopt het risico te worden afgeleid en te comfortabel om je dagelijkse taken uit te voeren als je haar overdag gebruikt. Ze is het beste te gebruiken om te ontspannen en achterover te leunen. Op het medicinale vlak biedt de soort voordelen voor gebruikers, waaronder een opgewekte stemming voor personen die lijden aan angst. Neem haar ’s avonds voor het slapengaan, want ze is een goede slaapopwekker.

Uiterlijk, Aroma en Smaak van Sensi Skunk Regular

Sensi Skunk Regular heeft een typische Skunk-uitstraling tijdens de groei. Het zal een uniforme plant laten groeien met een bossige uitstraling. De plant zal dikke, sterke toppen ontwikkelen. De toppen zullen zich rond de hoofdtop vormen en een aanzienlijke oogst opleveren.

De smaken van Sensi Skunk Regular zijn uniek en verschillen van normale Skunk-smaak. Het zal een aardse, knoflookachtige kruidensmaak hebben. Dit wordt aangevuld met zoete citrusachtige smaken, wat de rook verfrissend maakt. De plant zal ook een citrusaroma hebben tijdens de bloeiperiode.

Groei-informatie van Sensi Skunk Regular

Sensi Skunk Regular is een snelbloeiende plant die rijk is aan opbrengst. Het zal weinig inspanning van de kweker vereisen en zal groeien om de kenmerken van een hybride te tonen. Het zal relatief korte hoogtes bereiken en zal robuuste genetica hebben. Ze is niet moeilijk te kweken en te onderhouden. Ze presteert goed in verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten, met indrukwekkende opbrengsten tijdens de oogst.

Verwacht:

Korte bloeiperioden van 45 tot 50 dagen
Grote opbrengsten met weinig inspanning
Korte hoogtes binnen en buiten
Sensi Skunk Regular is de perfecte beginnerssoort voor kwekers die Indica willen gaan kweken.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensi Skunk Regular” te beoordelen