Sensi Skunk

6.0043.00

Sensi Seeds staat bekend als één van de beste zaadveredelaars van Nederland en leverde consequent een spectrum van cannabiszaden met zeer gewaardeerde en uitstekende genetica. Hun gefeminiseerde variant van hun Sensi Skunk is niet anders en zal je een mooie oogst geven. Koop Sensi Skunk Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Als je op zoek bent naar een makkelijk te kweken wietsoort en je liever een Indica hebt, dan is Sensi Skunk echt wel de ideale soort voor jou. Ze is de perfecte keuze voor beginnende kwekers die niet veel inmenging van de teler behoeft. Ze groeit tot relatief korte hoogtes, maar geeft zelfs aan ervaren cannabisgebruikers een overvloed aan krachtige effecten. Ze heeft een korte bloeiperiode, een stevige vorm en een medium oogst. Probeer haar uit en je zult echt niet teleurgesteld worden.

Hoe makkelijk groeit de Sensi Skunk?

Sensi Skunk is een snel bloeiende plant die je rijkelijk zal belonen met haar opbrengst. Ze zal zeer weinig inspanning van de kweker vergen en zal groeien met de kenmerken van een typische hybride. Echt hoog gaat deze dame niet worden maar ze zal sterke genetica bevatten. Ze is niet moeilijk te kweken en te onderhouden. Ze zal goed presteren in verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten, en een indrukwekkende oogst opleveren na de bloeiperiode. Sensi Skunk is de perfecte beginnende soort voor een kweker die zich voor het eerst waagt aan het telen van een Indica.

Bloeitijd

Sensi Skunk heeft een typische Skunk-uitstraling tijdens het kweken. Er ontstaat een uniforme plant met een bossige uitstraling. De bloempjes zullen uitgroeien tot dikke, sterke toppen. De toppen zullen zich rond de cola vormen en een flinke oogst opleveren na ongeveer 45 à 50 dagen.

Smaak en geur van de Sensi Skunk

De smaken van Sensi Skunk zijn uniek en wijken af ​​van de normale Skunk-smaken. Deze dame zal je een aardse, knoflookachtige kruidensmaak laten proeven. Deze wordt aangevuld met zoete citrus smaken, die de rook fris maken. Tijdens de bloeifase zal je merken dat de plant ook een citrusaroma afgeeft.

Effecten na het roken van Sensi Skunk

Sensi Skunk zal effecten leveren die je sterk doen denken aan Indica-genetica. Een paar trekjes van een joint, bong of vaper zullen een krachtige stoot geven die je in een staat brengt van volledige ontspanning en je maximaal comfort zal bieden. Je hele lichaam zal voelen alsof je wordt opgeslokt door de warmte van een vuur tijdens een koude nacht. Nieuwe gebruikers wordt aangeraden het rustig aan te doen, omdat ze zelfs ervaren gebruikers nog gemakkelijk kan overweldigen.

Sensi Skunk kan het beste ’s avonds, na het werk en voor het slapengaan, worden gebruikt. Je loopt het risico te ontsporen en je te comfortabel te voelen om je dagelijkse taken uit te voeren als je haar overdag gebruikt. Ze wordt het best gebruikt om te ontspannen en achterover te leunen. Op medicinaal vlak biedt deze soort haar gebruikers enkele voordelen, waaronder een opmerkelijke blije stemming, vooral bij mensen die aan angst lijden. Neem deze heerlijke dame ’s avonds voor het slapengaan mee, want ze is een goede slaap opwekker.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Skunk #1 x Secret Mother

Effect: No selection

Blij, Creatief, Euforisch, Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Bloemig, Pijnboom, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensi Skunk” te beoordelen