Shiva Shanti Regular

36.00

10 pak-zaden van reguliere Shiva Shanti van Sensi Seeds! Til je cannabis kweekinspanningen naar een hoger niveau met Shiva Shanti Regular van Sensi Seeds, verkrijgbaar bij Holland’s High.

Hoe groeit de Shiva Shanti Regular?

Maak een unieke cannabis kweekreis met Shiva Shanti Regular van Sensi Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Deze soort heeft uitzonderlijke groei en kenmerken die zowel beginners als ervaren kwekers aanspreken. Haar veerkrachtige aard maakt haar geschikt voor zowel binnen- als buitenomgevingen, waardoor je je planten gemakkelijk kunt verzorgen. Terwijl Shiva Shanti zich ontvouwt, zul je getuige zijn van haar stevige takken en weelderige bladeren, wat haar esthetische aantrekkingskracht versterkt. De groeicyclus van deze soort is een bevredigende 8 tot 9 weken, wat je een overvloedige opbrengst van hoogwaardige cannabis oplevert.

Bloei en Uiterlijk

Ervaar de betoverende transformatie wanneer Shiva Shanti Regular haar bloeifase ingaat. In slechts 8 tot 9 weken na ontkieming zul je beloond worden met een visueel verbluffende weergave van met hars doordrenkte knoppen. Het uiterlijk van de plant is een bewijs van haar Indica dominantie, met dichte en compacte knoppen die glanzen onder het licht. De bladeren van Shiva Shanti vertonen levendige tinten, wat zorgt voor een betoverend contrast tegen de achtergrond van het rijke groene bladerdak. Met haar snelle bloeitijd zul je eerder dan je denkt van je oogst kunnen genieten.

Smaak en Geur van Shiva Shanti Regular

Maak je smaakpapillen klaar voor een symfonie van smaken met Shiva Shanti Regular. Elke inhalatie levert een heerlijke mix van aardse en kruidige tonen, vergezeld van een subtiele zoetheid die op de tong blijft hangen. Dit harmonieuze smaakprofiel biedt een plezierige ervaring die je keer op keer doet terugkomen. Wat betreft haar geur, Shiva Shanti heeft een uitnodigende geur van aardsheid vermengd met hints van kruiden en houtachtige ondertonen. De geur is zowel opwekkend als rustgevend en zet de toon voor een echt meeslepende cannabiservaring.

Effecten bij het roken van Shiva Shanti Regular

Shiva Shanti Regular biedt een goed uitgebalanceerde cannabiservaring, waarbij 15% Sativa en 85% Indica genetica worden gecombineerd. Bij consumptie word je begroet met een golf van ontspanning die het lichaam omhult en spanning en stress verlicht. De Indica-invloed komt naar voren en veroorzaakt een gevoel van kalmte en rust dat perfect is om tot rust te komen. De aanwezigheid van Sativa zorgt voor een zachte opbeurende mentale stimulans, waardoor de stemming en creativiteit worden verbeterd zonder de zintuigen te overweldigen. Of je nu ontspanning zoekt of een vonk van inspiratie, Shiva Shanti heeft je gedekt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Shiva Shanti 2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shiva Shanti Regular” te beoordelen