Shiva Skunk Automatic

12.0090.00

Shiva Skunk Automatic is een verbetering van één van de best presterende Skunks van Sensi Seeds. Bestel vandaag nog je zaden bij onze Seedshp en geniet van een ontspannende high. Koop Shiva Skunk Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Shiva Skunk Automatic is één van de krachtigste autoflowering Indica-dominante soorten van de veredelaars en kan uitpakken met indrukwekkende genetica. Het is een 20% Sativa, 80% Indica-soort die een intense high geeft die kalmerend en opbeurend is. Shiva Skunk Automatic is een aantrekkelijke plant die haar skunk roots laat zien, met dichte toppen en een typisch scherp aroma. Verwacht een intense maar zachte body en cerebrale high. De Shiva Skunk Automatic oudersoort ‘Shiva Skunk’ werd in 1987 uitgebracht en werd al snel een zeer gegeerde soort onder cannabisgebruikers. De ouder was al een combinatie van zeer krachtige en bekende genetica die haar tot een wonder maakte om in je collectie te hebben. De veredelaars van Sensi Seeds namen de oudersoorten Northern Lights #5 en Skunk #1 en voegden eersteklas ruderalis-genetica toe aan de mix. Het product is een beter presterende allrounder met 80% Indica-genetica.

Groeihoogte van Shiva Skunk Automatic

Als autoflowering soort is Shiva Skunk Automatic een perfecte keuze voor beginnende telers. Ze is een onderhoudsarme plant die de oogst niet in gevaar brengt. Deze dame kan het zowel binnen als buiten goed doen en in verschillende omstandigheden, waaronder koelere, nattere zomers. Verwacht hogere opbrengsten als je teelttechnieken zoals ScroG en SoG toepast.

Heel hoog zal deze dame niet worden en de meetstok zal maximum 140 cm aangeven. Of je haar nu buiten of binnen zet, de opbrengsten zullen voor allebei gemiddeld zijn. Shiva Skunk Automatic is de ideale soort voor beginnende kwekers die zich wagen aan Skunk-variëteiten.

Bloeitijd van Shiva Skunk Automatic

Shiva Skunk wordt, zoals gezegd, kort en compact. Ze zal een skunky uiterlijk hebben, waarbij de bladeren langwerpig, smal en donker zijn. Ze zal dicht opeengepakte toppen ontwikkelen die versierd worden met een unieke groen/zilveren kleur en prachtige glinsterende trichomen. Aan een bloeiduur van 9 tot 10 weken heeft deze dame genoeg tijd om die prachtige toppen te laten ontwikkelen.

Smaak en geur

De plant zal een muskusachtige geur van skunk verspreiden in de kweekruimte of het veld, samen met een aangename citrusgeur. De geur wordt aards wanneer de toppen worden uitgehard en gedroogd. De aardsheid wordt prominenter wanneer je de toppen gaat aansteken en je zult merken dat er zich ook frisse citroenaroma’s laten opmerken.

Effecten na het roken van Shiva Skunk Automatic

Met 80% Indica-genen levert Shiva Skunk Automatic een typische Indica-high met aspecten van de cerebrale high waarvoor de Sativa-genetica in de soort verantwoordelijk is. De high kan worden samengevat als een intens maar zacht die begint met een uitzonderlijke lichamelijke high. De rook kickt snel in en zorgt voor een diep ontspannende, lichamelijke high die warm aanvoelt als een deken die over je heen wordt gelegd.

De lichamelijke high wordt aangevuld met een bedwelmende roes die je diep in gedachten doet verzinken. In sommige gevallen vertellen gebruikers dat ze zich enthousiast voelen en soms in lachen uitbarsten. De soort is perfect voor gebruikers van medicinale marihuana die te kampen hebben met fysieke pijn en angst. De lichamelijke high verlicht de pijn, terwijl de cerebrale high de stemming een boost geeft waardoor men beter met angst kan omgaan. Het is een perfecte avondsoort om mee te chillen na een lange drukke dag.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Hoogte binnen: No selection

90 – 140 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Shiva Skunk x Ruderalis

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Herbal, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shiva Skunk Automatic” te beoordelen