Shiva Skunk Regular

73.00

10 pak zaden van Regular Shiva Skunk gemaakt door Sensi Seeds! Verrijk je cannabisreis met Shiva Skunk Regular van Sensi Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Met zijn robuuste groei, betoverende uiterlijk, verrukkelijke smaken en gebalanceerde effecten, is het een must-have soort voor liefhebbers die op zoek zijn naar een allesomvattende ervaring. Mis de kans niet om deze uitzonderlijke soort te kweken en te genieten. Bestel nu en dompel jezelf onder in de wereld van de ongeëvenaarde kwaliteit van Shiva Skunk.

Hoe groeit de Shiva Skunk Regular?

Welkom in de wereld van cannabis cultivatie met Shiva Skunk Regular, een premium soort van Sensi Seeds, nu binnen handbereik op Holland’s High. Deze soort heeft opmerkelijke groei en unieke kenmerken die zowel beginners als experts aanspreken. Het is een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitenkweek, met robuuste genetica die zorgen voor een soepel groeiproces. Naarmate Shiva Skunk volwassen wordt, zorgen zijn krachtige takken en overvloedige bladeren voor een opvallende plant. De groeicyclus duurt ongeveer 9 tot 10 weken en resulteert in een belonende opbrengst van eersteklas cannabis.

Bloei en Uiterlijk

Ervaar de betoverende transformatie wanneer Shiva Skunk Regular zijn bloeifase ingaat. In ongeveer 9 tot 10 weken na ontkieming, zie je een visueel meesterwerk zich voor je ogen ontvouwen. De toppen getuigen van de Indica dominantie van de soort, met dichte en harsachtige clusters die het licht vangen met een briljante glans. Het uiterlijk van de plant is een waar spektakel, met weelderige groene bladeren en levendige oranje haren die bijdragen aan zijn aantrekkingskracht. De efficiënte bloeitijd van Shiva Skunk zorgt voor een tijdige oogst voor jouw plezier.

Smaak en Geur van Shiva Skunk Regular

Bereid je voor op een exquise smaak- en geurbeleving met Shiva Skunk Regular. Elke inhalatie levert een fusie van zoete en citrusachtige smaken, aangevuld met aardse ondertonen die een gebalanceerd en heerlijk gehemelte creëren. De smaakervaring is even bevredigend als genotvol, waardoor elke sessie een traktatie is. De geur van de soort is even betoverend, met een mix van pittige citrus en aardsheid die de zintuigen prikkelt. Laat de geur je meenemen naar een wereld van zintuiglijk genot terwijl je geniet van deze buitengewone soort.

Effecten bij het Roken van Shiva Skunk Regular

Shiva Skunk Regular biedt een harmonieuze mix van effecten, waarbij 15% Sativa en 85% Indica genetica samenkomen. Bij inhalatie omhult een zachte ontspanning je lichaam, waardoor spanning en stress worden losgelaten. De Indica dominantie staat centraal en zorgt voor een diep gevoel van rust dat perfect is voor ontspanning. De Sativa-touch zorgt voor een subtiele cerebrale oppepper, waardoor je humeur verbetert en creativiteit wordt gestimuleerd zonder je te overweldigen. Of je nu op zoek bent naar rust of inspiratie, Shiva Skunk voldoet aan jouw behoeften.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Shiva Skunk x Ruderalis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shiva Skunk Regular” te beoordelen