Shiva Skunk

11.0087.00

Elke liefhebber van krachtige Skunk zal vast verliefd worden op Shiva Skunk. Deze door Indica gedomineerde soort is een product van genetica van wereldklasse die haar tot een alleskunner maken. Koop Shiva Skunk Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Shiva Skunk zal snel groeien en de teler een enorme beloning geven, waardoor ze vooral populair is bij commerciële kwekers. Beginnende kwekers zullen het gemakkelijk hebben om haar te telen, dankzij haar geringe behoefte aan aandacht en ze levert een goed gebalanceerde high van lichaam en geest, samen met een divers smaakprofiel van muskusachtige, vochtige en citrusachtige ondertonen. In hun zoektocht naar het creëren van de krachtigste Skunk in hun aanbod, besloten de Sensi Seeds veredelaars om de al bekende Northern Lights #5 met Skunk #1 te kruisen. De twee ouders staan ​​bekend om hun kracht, groeigemak en intense ontspannende high. Het hybridisatieproces leidde tot een 85% Indica-soort met betere eigenschappen dan de ouders. Het is een wondermiddeltje dat bij de gebruikers een gevoel van meer energie en avontuur zal opwekken.

Groei en verzorging

Shiva Skunk is een makkelijke soort om te kweken en te onderhouden. Je hoeft niet bang te zijn dat je mannelijke planten moet gaan wieden en heeft verder weinig aandacht van haar verzorger nodig. Deze dame wordt niet echt hoog en zal een maximum aan hoogte halen van 120 cm. Dit maakt haar de ideale soort voor mensen die op zoek zijn naar een discrete plant die het zowel binnen als buiten goed zal doen.
Oogsten kun je, als je je plantjes buiten hebt staan, rond half september. Ze zal je, zowel binnen als buiten, een gigantische opbrengst schenken.

Shiva Skunk is één van de soorten die haar ouders in hun eigen spel kan verslaan. Koop je zaden vandaag nog en geniet van een intense body-mind high.

Bloeitijd en kenmerken

Shiva Skunk zal qua uiterlijk lijken op haar oudersoort Northern Lights #5. De zaden zullen uitgroeien tot een plant met een hoofdcola en enkele zijtakken. Aan het einde van de bloeiperiode zal ze ook dichte, zware en extreem harsachtige toppen ontwikkelen. Een korte bloeiperiode van 45 tot 55 dagen is voor haar genoeg om helemaal volwassen te zijn.

Smaak van de Shiva Skunk

In volle grond of in de kweekruimte geeft de plant een heerlijk, muskusachtig aroma met een vleugje citrus. De geur zal intenser worden naarmate de bloei ten einde loopt. De toppen geven een aangename skunky, citrusgeur die wordt aangevuld met dichte, dikke en romige smaken. Het mag je niet verbazen als je ook tonen van tropisch hout en aardsheid zal opmerken.

Effecten van de Shiva Skunk

Shiva Skunk is een 85% Indica en 15% Sativa die een typische Indica high zal opleveren met enkele kenmerken van de Sativa genetica. Deze soort leent de kracht van haar ouders, en haar rook zal snel inwerken om je een ​​sterke stoot van totale ontspanning in lichaam en geest te geven. Je zult merken dat al je spieren zich gaan ontspannen waardoor je nood hebt aan een comfortabele bank van waar je de wereld om je heen kunt observeren.

De effecten zijn goed ingedeeld en uitgebalanceerd om de high aangenaam te maken. Het geeft een gevoel van sereniteit en bedachtzaamheid. Andere gebruikers vertellen dat ze giechelen na een aantal trekjes, terwijl anderen last hebben van rode ogen. Het is een perfecte soort om ’s avonds te gebruiken om je dag op een ontspannen manier af te sluiten en slaap op te wekken wanneer je grote hoeveelheden gaat gebruiken.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Northern Lights 5 x Skunk #1

Effect: No selection

Blij, Munchies, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bloemig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shiva Skunk” te beoordelen