Silver Haze Regular

95.00

10 pak zaden van reguliere Silver Haze van Sensi Seeds! Verrijk je cannabisreis met Silver Haze Regular van Sensi Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.


Groei en Kenmerken van Silver Haze Regular

Verdiep je in de kunst van het kweken van cannabis met Silver Haze Regular, een prachtige soort ontwikkeld door Sensi Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Of je nu een beginner of een expert bent, de groei en eigenschappen van deze soort zijn een genot om te koesteren. Hij gedijt zowel binnen als buiten, waardoor het een veelzijdige keuze is. Naarmate Silver Haze volwassen wordt, zul je zijn elegante gestalte en weelderige bladeren opmerken, een bewijs van zijn gezondheid en vitaliteit. De groeicyclus duurt ongeveer 9 tot 10 weken en beloont je inspanningen met een uitzonderlijke opbrengst van hoogwaardige cannabis.

Bloei en Uiterlijk van Silver Haze Regular

Aanschouw de betoverende transformatie terwijl Silver Haze Regular zijn bloeifase ingaat. In ongeveer 9 tot 10 weken na ontkieming zul je een visueel spektakel zien ontvouwen. De toppen glanzen met een zilverachtige glans, wat de dominantie van de Sativa-soort weerspiegelt. Hun langwerpige vorm en dichte trichoomdekking creëren een boeiend uiterlijk. De plant zelf heeft levendige groene bladeren en delicate stampers, wat resulteert in een esthetisch meesterwerk. De efficiënte bloeitijd van Silver Haze zorgt ervoor dat je op tijd van je oogst kunt genieten.

Smaak en Geur

Bereid je zintuigen voor op een verfijnde smaak- en geurervaring met Silver Haze Regular. Elke inhalatie levert een harmonieuze mix van zoete en citrussmaken op, vergezeld van aardse ondertonen die zorgen voor een gebalanceerde en plezierige smaak. De smaakreis is net zo verfijnd als plezierig, met een verfijnd smaakprofiel dat op de tong blijft hangen. Wat betreft de geur, Silver Haze verspreidt een heerlijke geur van pittige citrus vermengd met hints van kruiden en dennenhars, wat zorgt voor een uitnodigende en opwekkende olfactorische ervaring.

Effecten bij het Roken

Silver Haze Regular biedt een gebalanceerde maar stimulerende ervaring, met 75% Sativa- en 25% Indica-genetica. Bij elke trek omhult een golf van energie en euforie je geest, wat zorgt voor creativiteit en focus. De Sativa-invloed komt tot uiting in een opbeurende cerebrale ervaring die perfect is voor dagelijks genot. De aanwezigheid van Indica zorgt voor een subtiele fysieke ontspanning die de mentale helderheid aanvult, waardoor een veelzijdige ontmoeting ontstaat. Of je nu inspiratie zoekt of je humeur een boost wilt geven, Silver Haze voldoet aan je wensen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Lemon Skunk x Silver Haze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silver Haze Regular” te beoordelen