Skunk Kush Regular

90.00

Skunk Kush Regular biedt een geweldige rookervaring die je met rode ogen zal achterlaten. Je zult er dol op zijn. Koop Skunk Kush Regular Cannabiszaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-variëteiten!

Skunk Kush Regular is de nieuwste hoogwaardige creatie van Sensi Seeds, die put uit een indrukwekkende genenpool om unieke smaken en geuren te bieden. De zaden zullen uitgroeien tot grote en zware hars bedekte toppen die unieke aromaterpenen uitstralen en resulteren in aanzienlijke oogsten. Het is een Indica dominante soort met Sativa kenmerken, vooral wat betreft de effecten.

Skunk Kush Regular: Een Mix van Klassieke Genetica

Skunk Kush Regular is een hybride van 60% Indica en 40% Sativa die put uit een ongelooflijke genenpool. Kwekers van het gerenommeerde cannabisbedrijf Sensi Seeds besloten Afghani Hindu Kush te hybridiseren met Skunk #1/Hindu Skunk. Ze slaagden erin een uitstekende plant te creëren die krachtig produceert en uitstekend presteert. Verschillende generaties van hybridisatie van de originele Skunk Kush betekenen dat deze soort een nauwkeurig onderscheidende persoonlijkheid heeft ten opzichte van de rest van de Sensi Seeds Kush-familie.

Rookverslag/Effecten van Skunk Kush Regular

Hoewel Skunk Kush Regular een Indica dominante soort is, zal het het beste van de Indica en Sativa genetica leveren. De high zal een goed uitgebalanceerde cerebrale en lichamelijke high zijn. Het is een zware klap die snel binnenkomt om een sterke cerebrale klap te leveren. Het zal je een gelukkig, vrolijk en in euforie gevoel geven. Je zult een verhoogd energieniveau en stemmingen opmerken die het begin van haar effecten vormen.

Kort daarna zal de cerebrale high afnemen, en een intense maar niet overweldigende lichamelijke high neemt het over. Het zal je spieren ontspannen terwijl warmte zich door je lichaam verspreidt en je zowel comfortabel als geïnspireerd maakt. De effecten complementeren elkaar om een ontspannen stemming te geven in zowel het lichaam als de geest. Het heeft ook enkele voordelen, aangezien de lichamelijke high wordt gebruikt om fysieke pijn te verlichten, en de stemmingselevatie angst verlicht. Het is een perfecte avondsoort die je verbeelding laat verkennen en je ook laat rusten.

Uiterlijk, Aroma en Smaak van Skunk Kush Regular

De Indica afkomst van Skunk Kush Regular is duidelijk te zien aan het uiterlijk van de plant tijdens de groei. Het zal dikke stengels hebben met donkergroene, lederachtige bladeren. Skunk #1 zal zich laten zien in de grootte van de plant, en ze zal druifachtige bundels toppen produceren.

Hoewel haar effecten krachtig zijn, heeft de soort ook een uniek aroma-profiel. Wanneer de plant op het veld staat, zal deze hints van kruidigheid en zoetheid naast het muskusachtige skunkaroma afgeven. Je zult ook citrus ruiken die sterker wordt aan het einde van de bloei. De smaak zal hetzelfde profiel hebben met een extra vleugje menthol dat de rook meer verkwikkend maakt.

Kweekverslag van Skunk Kush Regular

Skunk Kush Regular heeft een korte bloeiperiode, waardoor ze ideaal is voor degenen die in korte periodes willen oogsten. De plant zal tot gematigde hoogten groeien en overvloedig produceren. De soort doet het goed in warme klimaten en presteert het beste tijdens lange zomers.

Wat je kunt verwachten:
Hoogtes tussen 110 en 150 cm
Bloei periode van 50 tot 60 dagen
Oogsten rond eind oktober
Hoge opbrengsten binnen en buiten
Skunk Kush is de perfecte soort voor liefhebbers van gemakkelijk te kweken hybriden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skunk Kush Regular” te beoordelen