Skunk Kush

13.00101.00

Skunk Kush is de nieuwste high-class van Sensi Seeds die gebruik maakt van een vijver van indrukwekkende genetica om unieke smaken en geuren aan te bieden. Koop Skunk Kush Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Skunk Kush is een 60% Indica en 40% Sativa hybride die profiteert van een ongelooflijke hoeveelheid genetica. Kwekers van het gerenommeerde cannabisbedrijf Sensi Seeds besloten Afghani Hindu Kush te kruisen met Skunk #1 en Hindu Skunk. Ze zijn erin geslaagd een uitstekende plant te creëren die krachtig produceert en uitstekend presteert. Door meerdere generaties van hybridisatie van de originele Skunk Kush heeft deze soort een duidelijk onderscheidende persoonlijkheid van de rest van de Sensi Seeds Kush-familie. De zaden zullen uitgroeien tot grote en zware met hars bedekte toppen die unieke aromaterpenen afgeven en samen forse oogsten opleveren. Ze is een Indica-leunende soort die Sativa-kenmerken zal vertonen, vooral met haar effecten. Ze heeft een geweldige rook waar je rode ogen van krijgt. Je zult deze dame echt geweldig vinden.

Groeihoogte van de Skunk Kush

De Skunk Kush zal tot een matige hoogte groeien en zal overvloedig haar toppen produceren. De soort doet het goed in warme klimaten en presteert het beste tijdens lange warme zomers.
In de hoogte halen de planten makkelijk tussen 110 en 150 cm dus wil je discreet telen om je klikgrage buren niet op gedachten te brengen, dan kijk je best uit waar je ze plant. Rond eind oktober, na een bloeitijd van 50 tot 60 dagen, is deze dame klaar voor de oogst.

Bloeitijd van de Skunk Kush

De Indica-afkomst van Skunk Kush is duidelijk te zien aan het uiterlijk van de soort tijdens het groeien. Ze zal dikke stengels hebben met donkergroene, leerachtige bladeren. Skunk #1 zal zich laten zien aan de grootte van de plant en ze zal bundels aan toppen produceren die je doen denken aan druiventrossen. Skunk Kush heeft een korte bloeiperiode, waardoor ze ideaal is voor diegenen die in een korte tijd willen oogsten.

Smaak van de Skunk Kush

Hoewel haar effecten krachtig zijn, heeft de soort ook een uniek aromaprofiel. Als je de plant buiten hebt staan, geeft ze naast het muskusachtige skunk aroma ook hints van kruiden en zoetheid af. Ook ruik je citrus die aan het einde van de bloei sterker wordt. De smaak zal hetzelfde profiel hebben met een extra vleugje menthol die het roken ervan nog meer stimulerend maakt.

Effecten na het roken

Hoewel Skunk Kush een Indica-dominante soort is, levert ze het beste van de Indica- en Sativa-genetica. Het effect zal een goed uitgebalanceerde cerebrale en lichamelijke high zijn. Het is een zware Walkure die snel naar binnen stormt om een ​​sterke cerebrale stoot te leveren maar ze zal je een gelukkig, joviaal en euforisch gevoel geven. Je zult een verhoogd niveau van energie opmerken en je zal meteen voelen hoe sombere gedachten verdwijnen. Je gaat je zo goed in je vel voelen dat je om haar effecten gaat smeken.

Kort daarna zal de cerebrale high afzwakken en neemt een intense maar niet overweldigende lichamelijke high het over. Het zal je spieren ontspannen terwijl de warmte zich door je lichaam verspreidt, waardoor je zowel comfortabel als geïnspireerd bent. De effecten vullen elkaar aan en zorgen voor een ontspannen stemming, zowel lichamelijk als geestelijk. Deze dame heeft ook enkele voordelen, aangezien de lichaamshigh wordt gebruikt om fysieke pijn te verlichten, je stemming te verbeteren en je angst verlicht. Het is een perfecte avondsoort waarmee je je fantasie kunt verkennen en je gedachten kunt laten rusten.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

475 – 525 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Hindu Kush x Skunk #1

Effect: No selection

Euforisch

Smaak: No selection

Citrus, Mint

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skunk Kush” te beoordelen