Super Skunk

8.5061.00

Super Skunk is één van de soorten die hun naam eer aan doen. Het is een populaire Sensi Seeds-soort met een grote oogst van gedrongen toppen en (uiteraard) een erelid van de skunk-familie! Koop Super Skunk Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Super Skunk is een product van een van de meest succesvolle kruisingen van de laatste twee decennia. Veredelaars bij Sensi Seeds namen de genen van de legendarische Skunk #1 over met een old-school Afghani en slaagden erin een nog nooit eerder gezien exemplaar te creëren. De soort heeft in de loop der jaren prijzen voor zichzelf in de wacht gesleept en is erin geslaagd een favoriet te blijven onder ervaren rokers en ervaren kwekers. Deze gefeminiseerde soort groeit heel gemakkelijk en is gewoon perfect wat betreft haar grootte en productie. Het is een door Indica gedomineerde soort die een ontspannen effect biedt, aangevuld met een opwekkende high. Het is een gemakkelijk te kweken cultivar en dit zorgt ervoor dat je geen mannelijke planten hoeven te identificeren of te verwijderen. Als zodanig is het een goede optie voor beginners.

Hoe groeit de Super Skunk?

Net als andere gefeminiseerde versies, hoef je bij Super Skunk geen mannelijke planten te identificeren en weg te halen. Dit is een absoluut bijkomend voordeel voor beginnende kwekers. De plant zal niet echt hoog groeien en dit maakt haar de perfecte keuze indien je kiest voor binnenkweek. Buiten zal deze soort het beste presteren in warmere omstandigheden, zoals de mediterrane klimaten of uitzonderlijk mooie zomers in Europa. Afhankelijk van de omstandigheden zal de plant verschillende hoogtes bereiken. En ook al bereikt deze plant niet echt een grote hoogte, de oogst zal je verbazen want, zowel binnen als buiten gaat deze dame je belonen met ontelbare mooie bloemen.

Bloeitijd van de Super Skunk

Super Skunk-zaden groeien en produceren een extreem uniform gewas, dat tijdens de bloeifase tot gemiddelde hoogten groeit. Het zal een stevig en conisch uiterlijk hebben. Met haar korte bloeitijd van slechts zeven tot acht weken, is deze dame er helemaal klaar mee en snakt ze ernaar om geoogst te worden.

Smaak en geur

Super Skunk zal, in tegenstelling tot andere stinkende Skunk soorten, unieke, zachte en fruitige aroma’s afgeven. De rook zal ook aardse, kruidige basistonen bevatten die intenser worden nog voor ze worden geoogst. Binnen kwekers hebben mogelijk koolstoffilters nodig om de geur tegen te houden. Wanneer de toppen worden uitgehard en gedroogd, produceren ze een zachte variant van de originele geur, die zich weerspiegelt in de smaak. De citrus zoetheid vormt een perfecte aanvulling op de warmere aardse tonen.

Effecten na het roken van Super Skunk

Super Skunk kan rokers die er te veel van gebruiken een enorme klap geven. Probeer deze dame eens als je van zware kloppers houdt. Wat betreft de effecten die gefeminiseerde Super Skunk produceert, beschrijven de meeste gebruikers het als een mix van een opbeurende tevredenheid en ontspanning. De effecten zullen eerst hun best doen met een cerebrale high, waardoor je je gelukkig, vreugdevol en tevreden zult voelen. Je zult ook merken dat je focus scherper wordt naarmate je creativiteit de hoogte in schiet.

De cerebrale high wordt snel gevolgd door een intense lichamelijke high dankzij de Indica-dominantie. Je spieren zullen ontspannen, waardoor je je comfortabel voelt, waar je ook zit. Samen zorgen de effecten voor een ontspannen en inspirerende high waar de meeste gebruikers dol op zullen zijn. Deze soort biedt ook medicinale waarde in de vorm van fysieke pijnverlichting, stress en angstverlichting en wekt eetlust op bij mensen met eetproblemen. Super Skunk is een perfecte avondsoort die je kan helpen te ontspannen na een drukke dag en slaap op te wekken als je ze in grote hoeveelheden gebruikt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Skunk #1 x Afghanistan

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, hout, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Skunk” te beoordelen