Black Cream Auto

24.9041.50

Black Cream Auto is een plant met de kenmerken van een echte indica, met een korte internodale afstand op de talloze kleine takken in de hoofdstengel. Ze levert compacte toppen en een grote prachtige hoofdtop. Deze soort staat bekend voor haar geweldige harsproductie. Koop nu je Black Cream Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

Black Cream Auto is een autoflowering soort die het resultaat is van het kruisen van onze meest bekroonde soort Cream Caramel® met een exotische autoflowering soort met paarse bloemen, die een afstammeling is van Pakistaanse Kush voorouders.

Groeien van Black Cream Auto

Met haar 91,9% Indica heeft deze dame een typische Indica groei. Wanneer ze haar uiterlijke hoogte bereikt heeft zal ze tussen 60 en 100 cm groot worden. De bloemen kleuren mooi paars bij ongeveer 95% van de volwassen dames. Geef deze dame genoeg licht, warmte en liefde en ze zal je zeker niet teleurstellen.

Bloeitijd van Black Cream Auto

Vanaf het zaadje tot het moment van oogst zal deze soort ongeveer acht weken nodig hebben om af te rijpen. Plant je ze binnen, dan mag je je aan een oogst verwachten van 350 tot 550 gr/m². Groei je ze buiten in volle grond, dan is een oogst van 35 tot 150 gram per plant ook niet verkeerd.

Smaak van Black Cream Auto cannabis

Het aroma van Black Cream Auto® is erg zoet en fruitig, met een achtergrond met uitstekende aardse tonen die deze soort erfde van onze Cream Caramel®. Je zult zeker smaken en geuren opmerken van bessen, zoet fruit, snoep en een tikkeltje aarde.

Effecten van Black Cream Auto cannabis

Wie houdt van een wietsoort die je niet tegen de grond kwakt of op de bank gooit maar je wel rustig en relaxed maakt, zal heel tevreden zijn over Black Cream Auto. Het is een prima soort om ook overdag te roken want het maakt je creatief en alert.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,8%

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

35 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 5% Indica 91,9% Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bosbes, Fruitig, Snoep, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Cream Auto” te beoordelen