Cream Caramel

23.0038.00

Als beroemdheid in de cannabisscene over de hele wereld werd deze dame bekroond met niet minder dan 27 prijzen, waarvan 17 op de eerste plaats, in diverse cups. Recentelijk, in 2022 kreeg Cream Caramel de 1ste prijs op de ‘III Copa Cogollos Libertadores del Noa’ te Salta in Argentinië. Koop nu je Cream Caramel cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

De Cream Caramelis het resultaat van een triootje tussen de beste indica’s van Sweetseeds; Blue Black, Maple Leaf Indica en White Rhino.

Hoe groei je Cream Caramel zaden?

De Cream Caramel is ideaal voor binnenkweek maar ook een superplant voor telers die liever buiten kweken. Met een typische Indica structuur zal deze plant een sterke hoofdstam ontwikkelen met korte internodale afstanden die een grote hoofdtop ontelbare zijtakken tonen.

Bloei periode van Cream Caramel

Na acht tot negen weken bloeien zal deze dame je verrassen met een oogst van 400 tot 550 gr/m² bij binnenteelt en 350 tot 600 gr/plant indien je ze in volle grond hebt staan. Al naargelang de weersomstandigheden en het klimaat waarin je ze kweekt, zal de buitenoogst midden tot eind september worden.

Hoe smaakt Cream Caramel?

De smaken en geuren van deze soort zijn zeer intens. Ze proeven en ruiken als zoete gekarameliseerde snoepjes en fruit met een vleugje aardse smaken die ze erfde van de Blue-genetica in de kruising.

Effecten van Cream Caramel

Cream Caramel is de favoriet onder onze THC-rijke soorten voor mensen die nood hebben aan medicinale cannabis. Met haar 15 tot 20% aan THC en 1,6% CBD zorgt ze voor een ontspannen gevoel en is het een natuurlijk en gezond antidepressivum. Ze geeft je ook een creatieve boost en werkt stimulerend op de geest.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1,6%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

350-550 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino

Indica/Sativa: No selection

Sativa 10% Indica 90%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Snoep, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cream Caramel” te beoordelen