Gorilla Sherbet F1 Fast Version

28.0047.00

Deze unieke soort levert 23% THC en is een plant die krachtig groeit en super snel bloeit. Gorilla Sherbet F1 Fast Version is een makkelijk te kweken soort die in zeer korte tijd een prima oogst oplevert en is een geweldige aanvulling op elke plantage, zowel binnen als buiten. Koop nu je Gorilla Sherbet F1 Fast Version cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

Gorilla Sherbet F1 van Sweet Seeds is een versie van Sunset Sherbet die zeer snel bloeit. Ze werd verkregen door het kruisen van een krachtige versie van de originele Sunset Sherbert, een krachtige indica-dominante soort Girl Scout Cookies en Pink Panties.

Groei en eigenschappen

Wat groeikenmerken betreft, is Gorilla Sherbert F1 alles waar je op kunt hopen. Deze zaden ontkiemen supersnel en produceren gezonde, krachtige zaailingen die snel gezonde wortels en bladeren vormen. Omdat Gorilla Sherbet F1 voor 70% indica-dominant is, groeit ze lekker compact, met kleine internodale afstanden en een gedrongen structuur die zeer geschikt is voor binnenruimtes of kleine tenten.

Bloei van de Gorilla Sherbet F1 Fast Version

Buiten zal de plant van deze soort iets langer en breder worden, maar ondanks dat zijn de korte internoden nog steeds klein. Deze dames lenen zich gemakkelijk voor ontbladeren, snoeien, geleid laten groeien en toppen zijn allemaal welkome technieken als je Gorilla Sherbet F1 wilt kweken om de opbrengst. Binnen haal je minstens 550 gr/m² en buiten kan het gewicht oplopen tot 600 gr per plant.

Smaak en geur van de Gorilla Sherbet F1 Fast Version

De dichte, gezwollen en kleverige toppen van deze dame verspreiden een doordringende geur van zoetig fruit en frisse citroentinten die vermengd zijn met toetsen van verse kruiden en aarde.

Effecten en gevoel

Na de oogst is de Gorilla Sherbet F1 versie even leuk om te kweken als om te roken of vapen. Wanneer je haar in vuur en vlam zet zal Gorilla Sherbet F1 voel je je zowel lichamelijk als geestelijk lichter, krijg je een gevoel van euforie en zal je creativiteit een flinke boost krijgen. Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijk te kweken Amerikaanse soort, kijk dan niet verder en bestel nog vandaag je Gorilla Sherbet F1 Fast Version.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Girl XL Auto x Sunset Sherbet

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Blij, Creatief, Ontspannend, Stimulerend

Smaak: No selection

Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gorilla Sherbet F1 Fast Version” te beoordelen