Mohan Ram

23.0038.00

Mohan Ram® is een snelle bloeier en geeft sterke langdurig effecten. Deze dame is gemakkelijk te kweken en is hierdoor ook geschikt voor beginners in de cannabisteelt. Mohan Ram Cannabis Zaden Van Sweet Seeds! Nu Beschikbaar Op De Hollands High Webshop

Mogen wij je voorstellen, de multiple prijswinnaar in verschillende landen en een hybride afkomstig van een White Widow elite-kloon en de zoete SAD Sweet Afgani Delicious S1®; Mohan Ram! De White Widow invloed bracht een frisse, bloemige en fruitige toevoeging aan de zoete muskus van Sweet Afgani Delicious S1®. De veredelaars van Sweet Seed kwamen uit bij een ideale plant die overwegend indica in zich draagt met een spectaculaire harsproductie.

Groei van de Mohan Ram

Mohan Ram uit de Sweet Seeds collectie is vrij eenvoudig om te kweken en zal ook bij beginners geen problemen moeten veroorzaken. Het is één van de cannabisplanten die resistent is tegen tal van ziekten. Omdat deze dame niet veel ruimte inneemt kun je haar ook makkelijk in de achtertuin of tuin houden want haar formaat is zeer bescheiden en heeft veel weg van een kerstboom.

Bloei en opbrengst van de Mohan Ram

Tijdens het aanmaken en groeien van de prachtige bloemen maakt Mohan Ram 18 tot 21% THC aan en 1,4% CBD. Binnen kun je je aan een oogst verwachten van 400 tot 500 gr. Per m². Staan je planten in de tuin in volle grond, dan zal de opbrengst tussen de 350 en 500 gr. Per plant bedragen.

Smaak en geur

Wie houdt van bloemen en zoete bessen zal Mohan Ram een lekkere wietsoort vinden. Naast deze smaken en geuren zal je ook Hashish en een mix van verschillende kruiden proeven tijdens het roken of vapen.

Effecten en high van de Mohan Ram

Deze soort heeft voor 85% Indica genen en dit maakt haar de ideale plant voor wie behoefte heeft om lekker te ontspannen na een stressvolle dag of tijd. De stone slaat niet in als een bom maar neemt je zachtjes mee naar een ideale wereld. Ze geeft je niet enkel ontspanning maar bevordert ook de nachtrust en zal je eetlust opwekken.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

1,4%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

White Widow x S.A.D. S1

Indica/Sativa: No selection

Sativa 15% Indica 85%

Effect: No selection

Ontspannend, Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Bloemig, Bosbes, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mohan Ram” te beoordelen