NYC Diesel

27.9046.50

De NYC Diesel is een prachtige plant om te zien groeien en bloeien met groei eigenschappen die ze meekreeg van haar indica-kant, en een euforische high waardoor je ondervindt dat haar sativa-kant ook zeer aanwezig is. NYC Diesel Cannabis Zaden Van Sweet Seeds! Nu Beschikbaar Op De Hollands High Webshop

Deze soort hebben de veredelaars van Sweet Seeds ontwikkeld door soorten met elkaar te versmelten uit de NYC Diesel-lijn. Het is een zeer krachtige plant geworden met hoge opbrengsten die een zeldzaam en supersterk exotisch aroma heeft.

Groei en hoogste van de NYC Diesel

Het is een feit dat de zaden van NYC Diesel meer tijd nodig hebben om te ontkiemen dan gelijksoortige Indica planten maar, eens ze ontkiemd zijn, tonen ze je met plezier hun stevige en snelle manier van groeien. Zowel binnen als buiten gedijt deze soort heel goed. Heb je het geluk dat je ongezien in de tuin kunt kweken, dan gaat deze mastodont makkelijk een hoogte van 2 meter halen.

Bloeitijd en opbrengst

Met haar smalle bladeren die heldergroene tinten dragen en bloemen die volledig bedekt zijn met kristallen, is deze dame een beeldig plaatje om naar te kijken. Haar tinten heeft ze te danken aan een kleine hoeveelheid chlorofyl en een groot aantal hulp pigmenten die haar beschermen tegen te fel zonlicht. Wat de oogst betreft kun je, na tien weken bloeitijd, binnen rekenen op 500 gr per m2. Buiten, in volle grond, zal de opbrengst rond de 350 à 550 gr. per plant liggen.

Smaak van de NYC Diesel

Het uitermate sterke aroma van NYC Diesel is bijna legendarisch. Wie houdt van fris-zure smaken en geuren van limoen, citroen, pompelmoes en andere exotische vruchten moet deze soort zeker eens geproefd hebben.

Effecten en high

Omdat de harsproductie zo uitbundig is, moet je wel een beetje opletten met deze soort want bij overdosering kan ze jou een cerebrale psychedelische en langdurige high bezorgen. Je gedachten zullen je creatieve bedenksels van de ene kant van je brein naar de andere kant gooien en je zult de meest unieke dingen kunnen bedenken als je onder invloed bent van deze dame.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

0,7%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

NYC Diesel

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Creatief, Psycho actief

Smaak: No selection

Citroen, Grapefruit, Limoen, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NYC Diesel” te beoordelen