Psicodelicia

22.5037.50

Deze Sativa dominante dame heeft een korte bloeiperiode en een grote oogst aan compacte toppen die helemaal overdekt zijn met kleverig hars. Psicodelicia Cannabis Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Een kloon uit de Verenigde Staten laten versmelten met een soort uit Nepal, heeft gezorgd voor een nieuwe wietsoort die ruikt naar kruiden en vers gebrande koffie.

Groei en eigenschappen van de Psicodelicia

Deze soort is een mengeling van 30% Indica en 70% Sativa genen die een hoge kwaliteit heeft en de kenmerken draagt van een korte bloeiperiode die aan Indica wordt toegeschreven. Ben je op zoek naar een soort die je binnenkweek ruimte wilt vullen met voor het overgrote gedeelte sativa-genen die kort bloeien en een hoge productiviteit hebben, dan is Psicodelicia zeker een plant die het overwegen waard is.

Bloei en opbrengst van de Piscodelicia

De opbrengst van Psicodelicia van Sweet Seeds kan gemakkelijk tot 550 gr per m² bedragen, na een bloeiperiode van ongeveer 9 weken. Deze soort, met 20% THC, is echt een geweldige plant die je, bij buitenteelt, zeker 650-700 gr/plant zal opbrengen aan gedroogde bloemen die sterk ruiken en vol zitten met schitterende trichomen en hars.

Smaak en geur

De smaken en geuren van deze dame bestaan uit frisse citrusaroma’s met ondertonen van vers gebrande koffie, kruiden die afkomstig zijn van haar Aziatische voorouders en een tikkeltje walnoot. Kortom, een hemelse beleving voor wie haar rookt of gebruikt in een vaper.

Effecten en gevoel

Voor een Sativa dominante hybride heeft deze Psicodelicia een zeer stimulerend effect. Ze maakt je energiek, creatief en enthousiast. Een ideale soort om je artistieke en fantasierijke talenten mee uit te voeren. Psicodelicia-cannabis geeft je een artistieke flair, die je verbeelding zal uitdagen, je lichaam en geest stimuleert en al je zintuigen zal verwennen met haar heerlijke smaken en geuren.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

0-1%

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

650 – 700 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Psicodelicia

Indica/Sativa: No selection

Sativa 70% Indica 30%

Effect: No selection

Creatief, Stimulerend

Smaak: No selection

Koffie, Pittig, Walnoot

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Psicodelicia” te beoordelen