Purple Punch OG

28.0047.00

Deze voornamelijk indica-dominante soort heeft een compacte structuur met een grote hoofdtop en talloze stevige zijtakken. Purple Punch OG Cannabis Zaden Van Sweet Seeds! Nu Beschikbaar Op De Hollands High Webshop

Als nakomeling van Purple Punch (Larry OG x Grand Daddy Purple) en Star Killer (Skywalker OG Kush x Rare Dankness #2) heeft deze dame de genen meegekregen van twee uitstekende genotypes die hun sporen verdienden in de internationale cannabisscene.

Groei en verzorging van de Purple Punch OG

Deze is een makkelijke plant en heeft weinig onderhoud en verzorging nodig. Alleen een omgeving met een standvastige temperatuur, vochtigheidsgraad en een klein beetje snoeiwerk zullen haar gezond doen opgroeien zodat ze flinke opbrengsten kan produceren. Ben je leek in het kweken van cannabis of zie je jezelf als een doorgewinterde kweker, met deze soort ga je geen problemen krijgen. Het een prachtige plant die weinig ruimte nodig heeft en zelfs in de kleinste ruimten een aanwinst zal zijn.

Bloeitijd en kleur van de Purple Punch OG

Purple Punch OG heeft ongeveer 8 weken tijd nodig om te bloeien in een binnenruimte. Buiten zal deze plant tot half september nodig hebben voor ze klaar is voor de oogst. Onder ideale omstandigheden zal je binnen opbrengsten oogsten die rond de 400 en 550 gr/m² liggen, wat echt een hoog rendement is voor een plant met een klein gestalte. Buiten zal ze je 350-600 gr/plant schenken aan gedroogde bloemen. Omdat ze afkomstig is van de Grand Daddy Purple, zullen sommige planten opvallen door tinten van paars of rood in hun bladeren en toppen.

Smaak en geur van de Purple Punch OG

De smaak en geur van deze soort is heerlijk zoet en complexe met tonen die zeer kruidig zijn en afkomstig van de OG Kush in haar genen. Zodra haar compacte, met hars bedekte toppen zijn gedroogd en uitgehard, kun je tijdens het roken of vapen de zoete, citrusachtige en kruidige geuren waarnemen die feilloos overgaan in haar smaak. Haar toppen zijn compact en zitten overvol met een zeer aromatisch hars. Door de zeer hoge concentratie van terpenen is zij geschikt voor harsextracties.

Effecten en high

Je zou de effecten van Purple Punch OG best kunnen omschrijven als diep, rustgevend en ontspannend. Ze kan je ook op sommige momenten euforisch maken maar niet constant. Door haar gemiddelde THC-gehalte van 18 tot 22% zal een snelwerkende en langdurige high je treffen in die mate dat je deze soort eigenlijk overal en altijd kunt roken.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Purple Punch x Star Killer

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspannend

Smaak: No selection

Citroen, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Punch OG” te beoordelen