S.A.D. Sweet Afgani Delicious S1

21.5035.50

De S.A.D. Sweet Afgani Delicious S1 soort levert grote en snelle opbrengsten waar je als kweker, of je haar nu binnen of buiten groeit, blij van wordt. S.A.D. Sweet Afgani Delicious S1 Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Een telg van Black Domina en Afghaanse grootouders, dat kan alleen maar een fijne cannabissoort zijn. Sweet Seeds won hiermee een aantal mooie prijzen bij verschillende cannabis-cups.

Groei en hoogte van de S.A.D. Sweet Afgani Delicious S1

Dankzij haar dominerende Indica genen kan deze soort goed tegen allerlei soorten schimmels en zwammen. De planten groeien uit tot echte kerstbomen die niet zo veel ruimte innemen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk gehouden worden in een kleine kweekruimte. Het is een prachtige dame met korte bladeren met een donkergroene kleur en hier en daar paarse tinten. Ze krijgt, tijdens haar groei, talloze dikke takken met toppen die volledig bedekt zijn met hars en een zeer fijn aroma de lucht in laten dwarrelen.

Bloeitijd en opbrengst van de S.A.D. Sweet Afgani Delicious S1

Ook al heeft deze soort voor 90% Indica genen, toch duurt het slechts 9 weken voor ze haar uiteindelijke vorm heeft aangenomen. Buiten zal je kunnen rekenen op een oogst van ongeveer 350 tot 550 gram per plant aan cannabis van een prima kwaliteit. Reeds begin september kun je de bloemen knippen en laten drogen. Heb je de plantjes binnen staan, dan bedraagt de oogst tussen 400 en 500 gram per vierkante meter.

Smaken en geur

Wat haar smaken en geuren betreft is deze soort een echte voltreffer. De zoete fruitige smaak die ondertonen laat proeven van aarde, musk en wilde bloemen worden vervolledigd met een toets van old school hasj. Echt een soortje dat je met liefde deelt als je graag wilt opscheppen met je eigen kweek.

Effecten en high

Door het THC-gehalte van 15 tot 20% geeft Sweet Afghani Delicious S1 een zachte en ontspannen high. Ze slaat niet in als een bom en zal je niet op de bank gooien maar neemt je langzaam mee naar een toestand van volledige ontspanning waarbij bepaalde symptomen van lichamelijke ongemakken verdwijnen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1,8%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

350-550 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 10% Indica 90%

Effect: No selection

Medicinaal, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.A.D. Sweet Afgani Delicious S1” te beoordelen