Skywalker OG Runtz XL Auto

27.0045.00

Na het kiemen van de zaadjes duurt het slechts acht weken tot de oogst. Skywalker OG Runtz XL Auto met genen van gegeerde Amerikaanse afkomst. De wereldberoemde Skywalker OG en Runtz, die een nakomeling is van Zkittlez en Gelato, werden gebruikt om deze nieuwe soort te creëren. Skywalker OG Runtz XL Auto levert het beste van haar ouderpaar en is een prachtige, gemakkelijk te kweken en snelgroeiende autoflower. Skywalker OG Runtz XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Een topfavoriet van de Amerikaanse Westcoast is deze Skywalker OG Runtz XL Auto, een reeds 7e generatie autoflowers van de veredelaars bij Sweet Seeds. Deze soort heeft dezelfde sterkte en geuren als de originele Skywalker OG, maar heeft een veel kortere bloeiperiode.

Groei van de Skywalker OG Runtz XL Auto

Reeds in 1–2 weken, na het planten van het zaadje, heb je al een mooie stek. Haar Indica genen zorgen ervoor dat deze compacte plant snel groeit en daarom geschikt is om zowel binnen als buiten te groeien. Ze laat zich gemakkelijk beheersen en leent zich hierdoor goed voor beginnende kwekers. Deze dame houdt van een warme omgeving en goede ventilatie.

Bloei en oogst van de Skywalker OG Runtz XL Auto

De groeicyclus van Skywalker OG Runtz XL Auto duurt ongeveer acht weken, vanaf het planten van het zaadje tot de oogst. Ze zal dan een hoogte van 120cm bereikt hebben en talrijke zijtakken ontwikkeld hebben die ontelbare dikke toppen bevatten. Buiten kun je je verwachten aan ongeveer 150 gr per plant, binnen in een kweekruimte doet ze er nog een schepje bovenop en zal je verrassen met 500 tot 500 gr/m². Mocht je je afvragen vanwaar de XL in haar naam? Dit is dus de reden.

Smaak en geur

De geur van deze soort heeft ze geërf van haar ouders, Skywalker OG en Runtz. De laatste zorgt voor de zoete smaak van snoepgoed, terwijl de eerste verantwoordelijk is voor de meer aardse en kruidige smaken. Het vleugje cypressen maakt de smaak compleet en alles samen is het een heerlijke ervaring.

Effecten van de Skywalker OG Runtz XL Auto

Ben je niet echt een taterwater en hou je je meestal op de achtergrond, dan zou het wel eens kunnen dat deze soort je over jezelf doet verbazen. Zodra de high inslaat die te wijten is aan haar 20% aan THC, komt je tong los en bekruipt de zin je om met iedereen een praatje te maken, plezier te beleven en je heerlijk te ontspannen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Runtz XL Auto x Sweet Gelato Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 36,3%, Indica 63,5%, Ruderalis 0,2%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend, Stimulerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skywalker OG Runtz XL Auto” te beoordelen