Sweet Amnesia Haze

25.5042.50

Men heeft twee soorten Amnesia Haze genomen, om tot deze zoete versie te komen. De Sweet Amnesia Haze  zal je verrassen met haar ongeziene high, haar fantastische smaken en lekkere geuren. Ze is één van de snelste Haze soorten op de markt en zal je gul belonen met prachtige bloemen. Sweet Amnesia Haze cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High webshop

Hou je van soorten die hoofdzakelijk Sativa genen bevat? Lees dan zeker verder want dan is deze Sweet Amnesia Haze van Sweet Seeds een genkipte soort voor jou. Met Sweet Amnesia Haze hebben de veredelaars bij Sweet seeds een waardige opvolgster gevonden voor Amnesia Haze die de topper van alle coffeeshops is.

Groei van de Sweet Amnesia Haze

Men gebruikte de beste genetica en kwam tot een soort dat gemakkelijk te telen is en toch royale oogsten geeft. Deze op een kerstboom lijkende plant, met vele lange zijtakken, zal je verrassen met ontelbare dikke toppen binnen een relatief korte tijd. Ben je nog niet zo ervaren in het kweken van cannabis en ben je bang dat je een Haze soort niet aankan? Wij verzekeren jou dat deze soort je op andere ideeën brengt.

Bloei en hoogte van Sweet Amnesia Haze

Ook al is deze dame overwegend Sativa en zou je verwachten dat haar oogst niet zo groot is, toch ga je zien dat haar opbrengst om over te boffen is. Het grote aantal compacte toppen zullen na negen weken klaar zijn om geoogst te worden. Deze kan gemakkelijk 600 gr/m² bedragen indien je ze in een tent of kweekruimte hebt geplant. Buiten, als de weergoden je goed gezind zijn, kun je rekenen op zo’n 650 gr/plant.

Smaak van de Sweet Amnesia Haze

Je zult haar fantastische smaak zeker gaan ervaren eens je deze dame in vuur en vlam zet. Ze zal je smaakpapillen verwennen met frisse citroensmaken, wierook uit het verre Oosten en hout. De ondertonen van aarde en noten zijn subtiel aanwezig maar zorgen ervoor dat het palet volledig is.

Effecten en high

De 22% aan THC die deze soort bevat zullen zorgen voor een effect dat krachtig inslaat en lang blijft hangen. Het duurt slechts een paar hijsjes voor je de euforie voelt binnensluipen. Kort daarna voel je je energiek waarbij lachkicks echt niet uitgesloten zijn. Ze is hierdoor een prima soort om overdag te roken want aan creativiteit en inspiratie zal het je niet ontbreken als je deze dame rookt. Een avondje met de vrienden lekker fun maken? Zorg dan zeker dat Sweet Amnesia Haze in de buurt is.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

400 – 600 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 70% Indica 30%

Effect: No selection

Blij, Creatief, Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Citroen, Citrus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Amnesia Haze” te beoordelen