Sweet Cheese

17.5029.00

Dit gefeminiseerde zaad is het resultaat van een huwelijk tussen de lieftallige Cheese en de stoere Black Jack. Twee soorten die van zeer goede kwaliteit zijn en alles in huis hebben wat je van een fantastische marihuanasoort kunt verwachten. Sweet Cheese cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High webshop

Ben je op zoek naar een cannabissoort met een verfrissende smaak en een zalig effect, dan hebben wij een verrassing voor jou. Sweet Cheese, uit de zadenbank van Sweet Seeds, is een echte lekkernij.

Groei en hoogte

Met 30% Indica en 70% Sativa zal deze dame uitgroeien tot een niet al te hoge plant van 80 tot 100 cm hoog. Hierdoor is ze ook makkelijk buiten te telen omdat ze niet echt opvalt tussen andere planten in de tuin. Of je ze binnen laat groeien of in volle grond, veel aandacht en verzorging heeft deze soort niet nodig.

Bloeitijd van de Sweet Cheese

Tijdens haar bloeiperiode krijgt Sweet Cheese een lange hoofdtop en talrijke perifere toppen op de zijtakken. Om al die prachtige toppen aan te maken heeft ze ongeveer 9 weken nodig. Planten die gekweekt worden in een beschermde binnenruimte zullen ongeveer 600 gr/m² opbrengen. Heb je de dames buiten in volle grond gezet, dan zal de oogst 350 tot 550 gr/plant wegen.

Smaak van de Sweet Cheese

Sweet Cheese erfde haar geur- en smaakprofiel van het ouderpaar Cheese en Black Jack. Deze twee zijn stabiele en sterke wietsoorten, wiens smaken perfect samen passen, gaven aan Sweet Cheese een niet te evenaren palet. Je mag je verwachten aan een typische Cheese smaak, vermengd met zoetigheid en een rijk kruidenboeket.

Effecten en high

Deze soort bezit de juiste genen voor een high in je hoofd en een zalige lichamelijke stone. Al naargelang het fenotype zal je plant tussen de 15 en 20% THC leveren en dit zorgt voor een ontspannen lichaam en een dizzy hoofd. Dit effect blijft lange tijd hangen en zal je op bepaalde momenten een euforisch gevoel geven waar je helemaal blij van wordt. Zeker geen soort om overdag te roken, vooral niet als je werken moet, maar ze is prima gezelschap om ’s avonds languit mee op de bank te gaan liggen

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1,4%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Cheese x Black Jack

Indica/Sativa: No selection

Sativa 70% Indica 30%

Effect: No selection

Ontspannend, Psycho actief

Smaak: No selection

Kaas, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Cheese” te beoordelen