Sweet Cherry Pie

28.0047.00

Deze Indica dominante soort geeft aan het eind van haar bloeitijd ontelbare compacte maar dikke toppen die helemaal onder de trichomen zitten. Sweet Cherry Pie Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Neem twee perfecte klonen van twee zwaargewichten als Cherry Pie (Grand Daddy Purple x Durban Poison) en Gelato (Sunset Sherbet x Thin Mint Cookies). Ga met een paar knappe koppen experimenteren met fenotypes en genetica en smelt ze samen tot een fantastisch resultaat. Het moet op deze manier zijn dat Sweet Cherry Pie werd gecreëerd.

Groei en kweek van de Sweet Cherry Pie

Eén van de ouders, Grand Daddy Purple, is verantwoordelijk voor de rode en paarse tinten in de bloemen en kleine suikerblaadjes. Ben je beginneling in het kweken van cannabis, dan zal Sweet Cherry Pie geen problemen geven. Ze laat zich makkelijk telen en is zowel voor binnen als buiten geschikt. Wil je graag gaan uitzoeken hoe verschillende kweektechnieken werken? Dan is deze soort het geknipte proefkonijn.

Bloeitijd en opbrengst

Heb je de planten in een kweekruimte staan, dan zal de bloeitijd voorbij zijn na 8 tot 9 weken. Hierna kun je beginnen oogsten en je kunt toch rekenen op 400 à 500 gr/m², al naargelang de kweektechniek die je gebruikt hebt. Staan je planten in volle grond, dan duurt het ietsjes langer voor je kunt gaan knippen maar, haar oogst zal je zeker bevallen. Afhankelijk van de weersomstandigheden gaat deze dame je verrassen met 350 tot 600 g/plant.

Smaak en geur

De naam Sweet Cherry Pie kreeg ze niet zomaar. Ze zal je verbazen met haar zoete geuren en smaken die je nog nooit bij een andere soort kreeg. Vanaf het moment dat je je joint, bong of vaporizer in vuur zet, krijg je het gevoel dat je binnenstapt in een snoepwinkel of een banketbakkerij. De geur van zoetigheid en fruittaarten dringt je neus binnen en katapulteert je terug naar je kindertijd waar oma je verwende met haar zelfgebakken taart. Doe er nog wat bessen bij en aardetonen en je weet precies hoe deze soort proeft en ruikt.

Effecten van de Sweet Cherry Pie

Liefhebbers van de soort high die een traditionele Indica geeft, zullen meteen verknocht zijn aan de effecten van Sweet Cherry Pie. Haar 18 tot 25% THC percentage zorgt voor ontspanning met een euforisch effect. Al naargelang je gewenning aan het gebruiken van THC rijke cannabis, kun je ze overdag roken of ’s avonds op de bank. Beginners experimenteren het beste ’s avonds, na de werkdag en voor het slapengaan.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18-21%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Cherry Pie x Gelato

Indica/Sativa: No selection

Sativa 25% Indica 75%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend, Stimulerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Koekjes, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Cherry Pie” te beoordelen