Sweet Tai

20.5034.00

Als prijswinnaar van verschillende Cannabis Cups in Zuid-Amerika en Spanje kreeg deze soort reeds heel wat aandacht. Sweet Tai is het resultaat van een kruising tussen Super Tai en Early Skunk. Sweet Tai cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High webshop

Sweet Tai is het resultaat van een kruising tussen Super Tai en Early Skunk. Deze veredeling geeft een zwaar gekruide en exotische marihuana met Thaise invloeden. Wie op zoek is naar een soort met een exotische smaak hoeft niet verder te zoeken. Deze dame sleepte niet minder dan 7 prijzen in de wacht en dan kunnen we alleen maar besluiten dat dit echt een topper is.

Groei en eigenschappen van de Sweet Tai

De structuur van deze plant is vrij compact maar dit maakt haar ideaal voor binnenteelt, vooral wanneer je niet veel ruimte hebt. Ze zal een indrukwekkend aantal zijtakken aanmaken, zeer typerend voor de Thai soorten. Ben je beginnend teler, dan is deze soort niet echt de beste keuze want ze vraagt toch wel wat ervaring in het telen van cannabis. Mensen die reeds langer kweken kunnen deze soort aan en zullen ook heel tevreden zijn van het resultaat.

Bloei en opbrengst

Als je deze dame gaat vergelijken met andere soorten, kun je niet zeggen dat ze mega opbrengsten levert maar, een teleurstelling kun je het ook niet noemen. Bij binnenteelt mag je rekenen op 350 tot 450 gr/m² aan dikke vette toppen die volledig bedekt zijn met hars. Buiten zullen de planten wat hoger groeien en zal de oogst ook beter zijn. Na de bloeicyclus van ongeveer 9 weken, ga je tot 500 gr/plant kunnen oogsten in de beste omstandigheden.

Smaak van de Sweet Tai

Hou je van de Aziatische keuken, dan zal deze soort je zeker bevallen qua smaken en geuren. De exotische smaken van Sweet Tai zijn vooral kruidig met een vleug van Skunk en pepermunt. Sommige gebruikers proeven ook duidelijk een BBQ-smaak maar daarover zijn de meningen verdeeld. Toch een super lekkere soort als je smaakpapillen hiervoor toegankelijk zijn.

Effecten en high

Door haar 70% sativa en 30% indica genen levert Sweet Tai een actieve cerebrale high. Ze neemt je mee om het Universum te ontdekken en op een ontspannen manier alles te aanschouwen en beleven wat je daar ziet en hoort. Ze zal je inzichten geven over zaken waarmee je in je hoofd zit terwijl je op een rustige manier kunt blijven doorgaan met wat je bezig bent.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

10-14%

CBD: No selection

0,8%

Bloeitijd: No selection

9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 70% Indica 30%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend, Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Mint, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Tai” te beoordelen