Sweet Trainwreck Auto

25.5041.90

Sweet Trainwreck Auto is een cannabissoort die een magische reis belooft van zaadjes tot toppen, klaar om je zintuigen te betoveren. Verkrijgbaar bij Holland’s High, biedt deze soort een snelle en lonende groei-ervaring, die je in slechts een paar korte weken van zaadjes naar zalige toppen brengt. Met betoverende bloemen en de belofte van een overvloedige oogst, voegt Sweet Trainwreck Auto een vleugje visueel genot toe aan je cannabis kweekavontuur. Sweet Trainwreck Auto Cannabiszaden van Sweet Seeds! Nu verkrijgbaar bij de Holland’s High Seedstore!

Een Reis van Zaadjes tot Zalige Toppen met Sweet Trainwreck Auto

Ga op een opwindend avontuur met Sweet Trainwreck Auto, een betoverende wietsoort verkrijgbaar bij Holland’s High! De groei van deze soort is niets minder dan magisch, waarbij je van kleine zaadjes naar toppen vol zaligheid wordt gebracht. Ervaar de vreugde van het kweken terwijl Sweet Trainwreck Auto zich verrassend snel transformeert, met de reis van zaadjes tot toppen die slechts in een kwestie van weken voltooid is. Aanschouw het wonder van de natuur dat zich ontvouwt in je eigen ruimte terwijl deze soort gedijt, met de belofte van een moeiteloze en lonende tuinierervaring.

Bloeiende Schoonheid met de Betoverende Bloemendans van Sweet Trainwreck Auto

Aanschouw de betoverende schoonheid van de bloesems van Sweet Trainwreck Auto, een visueel spektakel dat tuinen met elegantie siert. Stel je levendige bloemen voor die dansen in de wind, met een palet van kleuren dat de ogen betovert. De bloeiperiode van deze heerlijke soort voegt een vleugje magie toe aan je cannabis kweekavontuur, met de oogsttijd die nadert in slechts een paar weken. Verhoog de esthetiek van je tuin met Sweet Trainwreck Auto, een soort die niet alleen qua uiterlijk presteert maar ook een beloning belooft die het wachten waard is.

Zoete Trainwreck Auto’s Fruitige, Citrusachtige en Zoete Essentie

Verwen je zintuigen in een symfonie van heerlijke smaken en geuren met Sweet Trainwreck Auto, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Stel je de uitbarsting van fruitige goedheid voor, vergezeld van pittige citrusnoten, allemaal omhuld in een zoete omhelzing met een vleugje specerijen. Terwijl je de verleidelijke geur inhaleert, laat je smaakpapillen zich tegoed doen aan de exquise combinatie die deze soort definieert. Sweet Trainwreck Auto belooft een zintuiglijke reis die zelfs de meest veeleisende kenners zullen waarderen, waardoor het een heerlijke toevoeging is aan je cannabiscollectie.

Ontdek Sweet Trainwreck Auto, met Ontspannende en Psychoactieve Effecten

Ontdek de rustgevende omhelzing van de effecten van Sweet Trainwreck Auto, een perfecte combinatie van ontspanning en psychoactiviteit. Met een samenstelling van 55% sativa en 45% indica biedt deze soort een harmonieuze ervaring die zowel lichaam als geest ontspant. Voel de spanning wegebben terwijl de psychoactieve elementen je meenemen op een zachte reis van kalmte. Verhoog je ontspanningsrituelen met Sweet Trainwreck Auto, een ideale keuze voor wie op zoek is naar een gebalanceerde en zalige cannabiservaring. Ontspan en verken de kalmerende effecten van deze buitengewone soort, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

1%

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Trainwreck x Ruderalis

Indica/Sativa: No selection

Sativa 53,4%, Indica 45%, Ruderalis 1,5%

Effect: No selection

Ontspannend, Psycho actief

Smaak: No selection

Fruitig, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Trainwreck Auto” te beoordelen