Sweet Zenzation XL Auto

31.0050.00

Wil je snel resultaat, een oogst om u tegen te zeggen van een soort die ontzettend lekker en zoet is? Dan kunnen wij jou Zweet Zenzation XL Auto ten zeerste aanraden. Sweet Zenzation XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Deze sterke Indica dominante hybride kreeg haar genen van twee sterke smakelijke soorten, Grape Ape en Grapefruit. Ze vraagt slechts acht weken de tijd om, na het ontkiemen, haar oogst op je los te laten. Ze schenkt je dan ontelbare dikke toppen die bedekt zijn met glinsterende trichomen met een hoog THC gehalte en een fantastisch zoete smaak.

Groei en hoogte van de Sweet Zenzation XL Auto

Ben je van plan om de planten in een kweekruimte te laten groeien, dan is Sweet Zenzation XL Auto één van de makkelijkste soorten die je kunt vinden. Ze komt niet hoger dan 120cm maar sommige dames stoppen al bij 60 cm. Dit is vooral afhankelijk van de lampen die je gebruikt en de grootte van de potten. Training, snoeiwerk en/of ontbladering, daar doe je deze dame geen plezier mee, ze wordt niet zo graag in haar groei beperkt en zal zich op haar best voelen als je haar gewoon laat begaan.

Bloei en opbrengst

Al zeer snel, amper na 3 tot 4 weken groeien, zal Sweet Zenzation reeds beginnen aan haar bloeiperiode. Deze zal dan 5 tot 6 weken duren en dan kun je gaan oogsten. Tijdens de bloeifase zie je hoe overal grote, gezwollen bloemtoppen verschijnen. Binnen zal Sweet Zenzation XL Auto je zeker belonen voor je geduld met 450 tot 550 gr/m², en buiten in volle grond zal het gewicht op 60 tot 180g per plant bedragen, afhankelijk van het weer en de uren zonlicht.

Smaak van de Sweet Zenzation XL Auto

Als de oogst gedroogd is, dan is Sweet Zenzation XL Auto een waar genot om te roken. De vette, plakkerige toppen zullen je belonen met een smaak die zo zoet is dat je er aan twijfelt of je niet per abuis de snoepjesdoos hebt open getrokken. Wie dol is op gekonfijt fruit zal niet weten wat hem/haar overkomt.

Effecten en high

Deze soort brengt je in een staat van high die je hele lichaam tot rust brengt en je gedachten even helemaal opzij zet. Na een poosje voel je een fantastisch euforisch gevoel opzetten dat je moeiteloos door de dag neemt en een lach op je gezicht tovert. Het is dan ook een prima soortje om overdag te roken zonder dat je je lui of loom gaat voelen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Runtz XL Auto x Sweet Gelato Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 36,3%, Indica 63,5%, Ruderalis 0,2%

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, Stimulerend

Smaak: No selection

Bloemig, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Zenzation XL Auto” te beoordelen