Tropicanna Poison XL Auto

25.0040.00

Een dame met sterke genen die ze kreeg van Tropicanna Cookies met roots aan de West Coast van Amerika, zo zou je Tropicanna Poison XL Auto het best kunnen omschrijven. Tropicanna Poison XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop Seedstore

De Tropicanna Poison XL Auto is een soort die hooguit 60 tot 120cm hoog wordt, zal in sneltempo een zeer goede oogst geven met bloemen die groot, dik en plakkerig zijn en versierd zijn met rode tinten. Ze is uitermate geschikt om discreet te kweken.

Groei en kweek van de Tropicanna Poison XL Auto

Een gemakkelijkere plant om te kweken dan Tropicanna Poison XL Auto, daar ga je ver naar moeten zoeken. Wil je het beste resultaat, dan plant je na het ontkiemen, de zaadjes best onmiddellijk in de pot of plaats waar je ze wilt laten groeien en bloeien. CFL-groeilampen hebben een lage wattage en zullen ervoor zorgen dat je plantjes genoeg aan licht krijgen. Vanaf het moment dat ze minstens 2 tot 3 paar bladeren hebben, ga je sterkere lampen gebruiken of breng je ze, indien het weer het toelaat, naar buiten. Omdat deze dame zo snel groeit is het best dat je haar niet stoort in dat proces en gewoon voorziet van goede biologische aarde.

Bloeitijd en oogst van de Tropicanna Poison XL Auto

Na drie, maximum vier weken ga je zien dat Tropicanna Poison XL Auto automatisch begint te bloeien. Enkele weken later, in totaal zo’n 8 tot 9 weken na het ontkiemen van het zaadje, zal ze volwassen zijn en klaar om geoogst te worden. Binnen is het geen uitzondering dat je 550 gr/m² haalt aan dikke harsrijke toppen die schitteren van de trichomen. Buiten zul je met trots en tevredenheid 125 gr/plant kunnen knippen.

Smaak van de Tropicanna Poison XL Auto

De geuren en smaken van Tropicanna Poison XL Auto zijn bijna niet te overtreffen. Deze soort is zo lekker dat je er geen genoeg van krijgt. Ga je haar toppen met rode tinten roken of vapen, dan zal een mengelin van zoet en zuur je smaakpapillen strelen en je ondertonen laten proeven van citrusvruchten en zoete rijpe mango. De subtiele toetsen van Skunk en aarde vervolledigen het pallet en ronden het helemaal af. Zowel Amerikanen als Canadezen zijn dol op haar smaak en het is hoog tijd dat jij haar ook ontdekt.

Effecten en high

Je zult een gevoel van algemene ontspanning voelen, al meteen na de eerste trekjes van je joint met Tropicanna Poison XL Auto. Je zult heerlijk ontspannen en toch zal je focus scherp blijven. Een prima soort wanneer je creatief wilt bezig zijn en je productiviteit op het werk niet wilt verliezen. Heb je een feestje of party gepland? Zorg er dan zeker voor dat je deze dame dicht bij de hand hebt want ze zal je intens laten genieten van alle indrukken en momenten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

35 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Girl Scout Cookies x Tangie

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Creatief

Smaak: No selection

Aardeachtig, hout, Mango, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tropicanna Poison XL Auto” te beoordelen