Vertafort All-in-One pellets, 500g

16.52

Als je 10-15 planten van welke soort dan ook hebt die je in absolute topconditie wilt houden, dan zijn deze pellets perfect. Ze bevatten groei stimulerende, ziekte bestrijdende, ongediertebestendige voedingstoffen, waaronder nitraten, eiwit verpakt organisch materiaal, stikstof en magnesiumoxide en ze zullen ook helpen om bloemen te laten bloeien.

6 op voorraad

Vertafort All-in-One pellets, 500g

Zodra een dosis korrels is aangebracht aan het aarde van de plant, blijft deze gedurende tien tot twaalf weken deze hoogwaardige voedingsstoffen aan de plant leveren, tegen die tijd zal uw plant robuuster en mooier zijn om naar te kijken dan ooit tevoren.

Het mooie van deze tablets is hun veelzijdigheid. Je kunt ze gebruiken voor sierkamerplanten, tomatenplanten in een kleine kas, of voor bloemperken die je wilt kweken en oogsten om te verkopen in een bloemenwinkel. Alle ingrediënten in de pellets zijn volledig biologisch en ze zijn gemakkelijk biologisch beschikbaar, wat betekent dat planten het heel gemakkelijk zullen vinden om ze op te drinken. Gebruik deze korrels door een dosis van 25 gram te mengen met ongeveer 10/15 liter aarde per plant. en vervolgens de zaden zoals gewoonlijk te planten. Houd uw zaden en planten goed geïrrigeerd en goed gevoed met veel zonlicht. Als ze beginnen te groeien, merk je meteen het verschil: ze zullen weeldering, sterker en meer bloeiend zijn dan ooit tevoren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vertafort All-in-One pellets, 500g” te beoordelen