Vertafort Bloom Tabletten, 5

10.33

Als je ervan houdt om je tuin of commerciële bloemenvelden te vullen met heerlijk geurende bloemen, zullen deze tabletten je helpen ervoor te zorgen dat die bloemen zo mooi, zo gezond en zo lang mogelijk blijven. Deze tabletten bevatten veel calcium, fosfor en magnesium, dit zijn belangrijke voedingsstoffen die de bloei van bloemen stimuleren.

5 op voorraad

Vertafort Bloom Tabletten, 5

Om hun biologische beschikbaarheid te verbeteren, moeten de tabletten worden gemengd met water volgens de instructies op de verpakking en vervolgens 1-2 keer per week royaal op uw planten worden aangebracht. Deze tabletten kunnen worden gebruikt zodra er bloemknoppen op uw planten verschijnen en u kunt ze blijven gebruiken tot veertien dagen voordat het tijd is om te oogsten.

De manier om het meeste uit deze krachtige kleine tabletten te halen, is door ze te gebruiken in combinatie met meststof van goede kwaliteit. Dit komt omdat de tabletten zijn ontworpen als aanvulling op planten die al goed groeien, in plaats van om eventuele voedingstekorten in de bodem aan te vullen. Vervolgens zullen de fosfor en kalium in de tabletten je planten de energieboost geven die ze nodig hebben om grotere bloemen te creeeren, terwijl het calcium en magnesium die bloemen zullen voeden terwijl ze groeien om ervoor te zorgen dat ze zo gezond mogelijk zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vertafort Bloom Tabletten, 5” te beoordelen