Vertafort Tabletten Booster Mix, 3

8.26

Als je gezonde zaden wilt laten uitgroeien tot gezonde bloemen dan heeft dit pakket van drie booster mixen van Vertafort precies wat je nodig hebt. De mix bestaat uit een setje groei booster tabletten en een setje bloom booster tabletten.

10 op voorraad

Vertafort Tabletten Booster Mix, 3

Door eerst de groeiversterkers te gebruiken zodra je de eerste tekenen van ontkieming in de grond ziet verschijnen, voed je je zaailingen met eiwitten, voedzaam zeewier, magnesiumsulfaat, calciumcarbonaat en kaliumsulfaat. Deze heerlijke mineralen en andere voedingstoffen zorgen ervoor dat de zaailingen zo sterk mogelijk zijn terwijl ze ook hun immuunsysteem stimuleren om hen te helpen weerstand te bieden aan zowel ziekten als aanvallen van plagen zoals bladluizen. Nu als je eenmaal de weg hebt voorbereid met deze groeiboosters zodra je bloemen op je zaailingen ziet verschijnen, is het tijd om de bloeiboosters te gaan gebruiken. Deze tabletten voorzien je planten van een verrukkelijke dosis magnesium, calcium en fosfor om de extra energie te gevn die ze nodig hebben voor extra grote en gezonde bloemen.

beide tablets zijn zeer eenvoudig in gebruik. Los ze op in water en gebruik deze vloeibare mix om je planten zoals gewoonlijk te irrigeren. Als deze eenmaal is gemaakt, kan deze mix tot 10 dagen worden gebruikt totdat deze niet langer vers genoeg is, en er een nieuwe batch mix gemaakt moet worden. Alle tabletten in dit assortiment kunnen worden gebruikt voor het kweken van prachtige bloemen, zowel binnen als buiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vertafort Tabletten Booster Mix, 3” te beoordelen