Gelato

8.0025.00

Verwen je zintuigen met Gelato Fem, een meesterwerk van Izi Seeds dat je cannabiservaring verheft. Deze zorgvuldig samengestelde variëteit biedt een symfonie van smaken en een krachtige high, waardoor het een favoriet is onder kenners. Met een genetische stamboom die als een droom leest, belooft Gelato Fem van Izi Seeds een reis naar euforie. Mis deze ongeëvenaarde variëteit niet – bezoek hollandshigh.com en trakteer jezelf op het toppunt van premium cannabis. Verhoog je zintuigen, verhoog je leven!

Ontdek de Prachtige Gelato Fem van Izi Seeds

Bereid je voor op een zintuiglijke reis met Gelato Fem, een betoverende creatie van Izi Seeds die de essentie van premium cannabis opnieuw definieert. Als pioniers in de industrie heeft Izi Seeds Gelato Fem zorgvuldig gekweekt om een symfonie van smaken en effecten te bieden die ongeëvenaard zijn in de wereld van marihuana.

Het Genetisch Wonder

Gelato Fem is het resultaat van een zorgvuldig kweekproces waarbij Thin Mint GSC- en Sunset Sherbet-stammen worden samengevoegd. Deze genetische fusie resulteert in een hybride die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook een goed uitgebalanceerde en krachtige high levert. De zorgvuldige selectie van ouderstammen zorgt voor een harmonieuze mix van zoete, citrus- en aardse tonen, waardoor Gelato Fem een genot is voor fijnproevers.

Bloeitijd van Gelato Fem

Begin aan een teeltreis zo betoverend als de variëteit zelf. Gelato Fem heeft een gematigde bloeitijd, zodat telers vrij snel kunnen genieten van de schoonheid van hun oogst. Kwekers kunnen levendige groenheid verwachten versierd met glinsterende trichomen, een bewijs van de genetische uitmuntendheid van de variëteit.

Verhoog je Ervaring

De Gelato Fem-ervaring overstijgt het gewone. Met een indrukwekkend hoog THC-gehalte kunnen consumenten een euforische en opbeurende high verwachten die elegant overgaat in diepe ontspanning. Dit maakt Gelato Fem ideaal voor zowel recreatieve verwennerij als therapeutische verlichting.

Waarom Kiezen voor Gelato Fem?

Ongeëvenaard Smaakprofiel: Gelato Fem heeft een smaakpalet dat danst op de tong en bij elke inhalatie een onvergetelijke smaaksensatie levert.

Evenwichtige Effecten: Of je nu op zoek bent naar een golf van creativiteit of een rustige avondontspanning, Gelato Fem slaat de perfecte balans en voldoet aan een scala aan voorkeuren.

Uitzonderlijke Genetica: Gemaakt door Izi Seeds, zorgt de genetische stamboom van Gelato Fem voor consistentie, kwaliteit en een uitzonderlijke algehele ervaring.

Waar Gelato Fem te Vinden

Om te genieten van de uitmuntendheid van Gelato Fem, hoef je niet verder te zoeken dan hollandshigh.com. Onze online dispensary heeft met trots dit meesterwerk van Izi Seeds op voorraad en nodigt je uit om je cannabisreis te verheffen. Bezoek onze webshop nu en maak van Gelato Fem een gekoesterde toevoeging aan je collectie. Verhoog je zintuigen, verhoog je leven!

Extra informatie

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Bloeitijd: No selection

7 weken

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 600 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

80 – 130 g/plant

Hoogte: No selection

THC: No selection

10-14%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gelato” te beoordelen