Fat Banana

9.5070.00

De Fat Banana-soort introduceert zichzelf met een geur van fris-zure bananen en knapperig natuurlijk fruit, met een subtiel scherpe citrusgeur. Ze staat dan ook bekend om haar zoete smaak met sporen van citrus. Koop Fat Banana Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Deze dame met 70% Indica in haar genen, verdient een plekje in je tuin of binnenkweek ruimte. Ze kan opscheppen over de prima genetica van topkwaliteit die afkomstig is van haar ouders, Chiquita Banana en OG Kush. Deze soort deelt harde klappen uit, ondersteund door een THC-gehalte van wel 25%. Ze is ontstaan ​​door een krachtig fokinitiatief gericht op het ontwikkelen van een meesterwerk tussen twee grootheden.

Veredelaars bij Royal Queen Seeds begonnen met een nauwkeurig selectieplan om het meest krachtige en hoogproductieve Banana OG-exemplaar te selecteren. Na verloop van tijd behielden en vermengden ze de meer wenselijke eigenschappen, terwijl ze tegelijkertijd onnodige tekortkomingen wegnamen. Wat ze hebben weten te bedenken is een meesterwerk. Een soort met een aantal unieke eigenschappen die waarschijnlijk zowel experts, kwekers als hobbyisten zullen interesseren, met name individuen die op zoek zijn naar een unieke stash.

Hoe Groeit de Fat Banana?

Als ze binnen worden gekweekt, bloeien Fat Banana-planten in ongeveer 7 tot 8 weken. Het is een rijzige dame want ze haalt makkelijk een hoogte van ongeveer 80 tot 140 cm. Ze geeft een opbrengst van 350 tot 400 gram per vierkante meter onder een 600w lamp. Hoewel de opbrengst goed is, presteert ze het beste buiten in warmere omstandigheden. Buiten groeit tot een duizelingwekkende hoogte van 170 cm tot 200 cm en is erg bossig. Ze zou een opbrengst geven van zo’n 450 tot 500 gram per plant. Een behoorlijke oogst voor het verrichte werk.

Wat zijn de karakteristieken van de Fat Banana

In de kweekruimte kunnen kwekers anticiperen op gezwollen, weelderige toppen die glinsteren van de hars. Fat Banana planten groeien verticaal en kunnen bossig zijn. Hoewel haar bovenste toppen niet zo groeien als andere soorten, doen de onderste toppen dat wel. Ze zijn dik, zeer dicht en diep gestapeld. Deze dame laat zich makkelijk trimmen maar, wees voorzichtig, want ze kan groot worden met dezelfde stevige knoopafstand. De toppen zijn enorm dik en peervormig, groen met oranje strengen en kleverige amber verlichte trichomen van edelstenen.

Smaak en Geur

De Fat Banana-soort heeft de geur van zuurzoete bananen en knapperig, natuurlijk fruit, gevolgd door een beetje stekelige citrussmaak. Lekker om te roken door het pallet van heerlijke smaken.

Effecten na het Roken

Net als haar voorouders is de Fat Banana beladen met kracht. Ze levert een hoog THC-gehalte van 25% met tal van medische voordelen. Voor beginners worden een paar trekjes aanbevolen, omdat ze zou kunnen overweldigen. Anticipeer op een dominante fysieke hoge opwinding die geleidelijk zal toenemen en vroeg of laat effect zal hebben. Dit gevoel wordt gevolgd door een ontspannende ervaring waar je wellicht altijd al van droomde.

Fat Banana biedt ook tal van medische voordelen. Het is ideaal voor mensen die last hebben van langdurige stress, angstdepressie, enz. Voor degenen die haar high aankunnen, stimuleert ze de eetlust. Bovendien brengt ​​het slapelozen zacht en voorzichtig in slaap. Ze beïnvloedt voornamelijk het lichaam, wat betekent dat ze kan helpen bij het verlichten van pijntjes en irritaties. Verwacht geen inspannende activiteiten want deze soort is meer geschikt voor avonden en nachten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

170 – 200 cm

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Banana x OG Kush

Effect: No selection

Kalmerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Banaan, Citrus, Peper, Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fat Banana” te beoordelen