HulkBerry

12.0080.00

HulkBerry is een unieke soort. Een trendsetter onder haar leeftijdsgenoten en de eerste superheldensoort. Een verbazingwekkend krachtige, bijna potente Maryjane-soort waarbij je best uitzonderlijk voorzichtig bent voor je deze dame probeert. Het duurt even voordat je in de Hulk bent veranderd maar wees gerust, heel lang ga je er niet op moeten wachten. Koop HulkBerry Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh!

Deze dame is een product dat verkregen werd door het mixen van zeer gerespecteerde soorten. In Colorado, ergens hoog in de bergen, heeft men OG Kush en Strawberry Diesel laten versmelten om deze krachtige wietsoort te produceren. Deze dame bezit een waaier aan gezonde stroperige en fruitige smaken. De HulkBerry planten hebben een potentie van maar niet liefst 28% THC. Hoewel ze oorspronkelijk uitsluitend in Colorado werden verkocht, waren de zaden gefeminiseerd en worden ze intussen wereldwijd aan de man gebracht. Laat deze dame kennismaken met je tuin en zie hoe ze de concurrentie verslaat zoals Hulk dat doet.

Groei-eigenschappen, Opbrengst en Bloeitijd

Deze soort heeft verschillende fenotypes die allemaal leunen op de verschillende eigenschappen van hun ouders, en het is van vitaal belang om te weten welk fenotype je koopt om te kweken.

Als ze binnen wordt gekweekt in een gecontroleerde omgeving, kan ze een hoogte bereiken van ongeveer 80 tot 140 cm met een opbrengst van 400 tot 450 gram per vierkante meter. Door de dichtheid van de bladeren vereist ze een goede ventilatie en luchtstroom om vochtigheid naar buiten te duwen. Kweek je ze buiten dan duurt het ongeveer 9 tot 11 weken om te bloeien. Ze bereikt een hoogte van 160 tot 200 cm en kan een robuuste, gezonde opbrengst geven van 650 tot 700 gram per plant.

De bladeren van deze soort hebben verschillende kleurtinten van donkerpaars tot kastanjebruin. Het is prachtig en afstekend tegen de weelderigheid van de toppen. De toppen zijn echter niet alleen weelderig er is ook een web van donkerrode haren die bijna bruin en oranje zijn over de top.

Welke smaken kan ik verwachten?

Beide ouders, OG Kush en Strawberry Diesel, staan ​​bekend om hun zoete smaakprofielen. HulkBerry erfde de eigenschappen die haar een unieke geur geven. Terwijl diesel- en brandstofgeuren prominenter aanwezig zijn bij deze dame, compenseren sporen van citrus van de OG Kush de geur. De smaak is bijna dezelfde als het aroma van deze soort. Als de HulkBerry brandt, geeft ze dezelfde smaken af ​​als het aroma. Terwijl je doorgaat met roken, wordt de diesel vervangen door een citrussmaak. Het blijft een tijdje op de smaakpapillen hangen en daardoor proef je ook haar fruitige smaak.

Effecten van de Hulkberry

HulkBerry is een nieuwste soort die is ontstaan ​​uit de jacht op zeer krachtige soorten en levert een overweldigende cerebrale high, onmiddellijk en zonder waarschuwing. Ze katapulteert je als het ware in een psychoactieve ruimte. Wel kan deze dame voor sommige gebruikers nogal overweldigend zijn. Net als de Hulk verandert deze dame in een onmiddellijk verlicht monster. Het aansteken van een joint lijkt meer op het ontsteken van de lont van een raket want elke trek brengt je hoger dan de vorige.

Hoewel deze soort een absolute high levert, biedt ze verschillende medicinale voordelen. Met zijn potentie bestrijdt ze stress, depressie en angst. Gebruikers kunnen kleine dosissen gebruiken totdat ze de depressie kunnen beheersen. Voor anderen stimuleert de soort de eetlust en heft misselijkheid op.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

27%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

650 – 700 g/plant

Effect: No selection

Helder, Uplifting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HulkBerry” te beoordelen