Legandary OG Punch

12.0080.00

Legandary OG Punch is de creatie van verschillende soorten. De eerste is Legend OG. Legend OG geeft de soort zware kalmerende effecten waar de meeste Kush-fanaten naar op zoek zijn. De volgende is Granddaddy en Larry OG die samensmelten om de Purple Punch te laten ontstaan! Samen kunnen ze aanzienlijk hogere opbrengsten en kracht aan de soort leveren. Ze zal haar uitdagers met plezier naar huis sturen want Legandary OG Punch duldt geen competitie! Koop Legandary OG Punch Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Als het gaat om het geven van een enorm effect aan de gebruiker, is deze dame zonder twijfel koningin. Ze levert succesvolle punches aan zowel de geest als het lichaam. Als afstammeling van drie gerespecteerde soorten, is dit het ultieme soort voor hybride liefhebbers over de hele wereld. Ze is in staat om je, languit op de bank, in een staat van extase te brengen. Wees er zeker van dat je met al je taken van de dag klaar bent, voordat je haar aansteekt want ze zal je een totale knock-out laten beleven.

Hoe Kweek ik de Legandary OG Punch?

Als ze binnen wordt gekweekt, heeft deze dame veel ruimte nodig. Ze wordt gemiddeld 90 tot 160 cm hoog en levert een opbrengst op van 350 tot 400 gram per vierkante meter. In de uitgestrekte buitengebieden doet ze het veel beter qua grootte en opbrengst. Ze wordt 180 tot 220 cm hoog en geeft een opbrengst van 500 tot 550 gram per plant. Haar bloeiperiode is tussen de 8 en 9 weken en is begin oktober klaar voor de oogst.

Karakteristieken tijdens de Bloei

Legendary OG Punch is een soort die tijdens haar rijpingsperiode een sterke geur afgeeft. Voor iedereen met nieuwsgierige buren die de geur erg vinden, heb je een betere groeigrond nodig.

Kenmerken en Smaak

Een artistieke centrale cola straalt haar klasse en vastberadenheid uit. Tonen van smaragd, oranje en paars zijn versierd als een kledingstuk voor de wedstrijd. Haar geur is om te beginnen al net zo onbezonnen, kwekers merken het meteen als ze in de buurt van de plant zijn. Fruitige geuren met sporen van dennen en citrus veroveren soepel de geurknoppen. Smaken ondersteunen ook een late avondrook door een mengsel van druiven, bessen en lavendel af te geven.

Effecten van Legandary OG Punch

Ook al is deze koningin der knockouts een hybride, ze voldoet aan de enorme Indica-folklore. Ze geeft een buzz die diep geconcentreerd is op het verlichten van de krampen en pijnen van fysieke activiteiten. Recreatief gebruikt, blijven gebruikers een lange tijd star vastgeschroefd op één plek. Haar pure kracht en drive zijn, net als de vele Maryjane-fans, gewild om voor het slapengaan te gebruiken. De sterke verdoving staat garant voor een rustige nacht. Smaken ondersteunen ook een late avondblow door een mengsel van druiven, bessen en lavendel af te geven. Hoewel het voornamelijk op het lichaam is gericht, zullen gematigde golven van geluk je helemaal overspoelen. Ze zijn echter niet zo sterk als de klap die ze geeft op lichamelijk vlak. Onderschat haar niet, want alle kleine zorgen en stress zijn uit het denken verbannen. Ze is een multifunctionele knock-out bezorger.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

90 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 220 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Legend OG x Purple Punch

Effect: No selection

Helder, Kalmerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Legandary OG Punch” te beoordelen