North Tunderfuck

10.0075.00

Voor elke cannabisliefhebber, die op zoek is naar urenlang euforie, is North Thunderfuck de ideale wietsoort. Ze slaat in als een sloopkogel en je urenlang gelukkig maken. Haar sterke effecten, aroma en smaken maken haar een favoriet bij de fans. Ze maakt elke nieuwe gebruiker en ervaren roker blij en doet hen naar meer verlangen. Koop North Thunderfuck Feminized Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

North Thunderfuck is een eerbetoon aan Matanuska, een klassieker uit Alaska die in de jaren negentig verdween. Het duurde jaren voordat de veredelaars van Royal Queens Seeds deze magnifieke dame creëerden. Hoewel haar afkomst onbekend is, werkt ze als de soort waaraan ze hulde brengt. Verschillende fenotypes met de juiste geur, effecten, knopvorm en groeikenmerken werden teruggekruist over drie generaties. Ze bedachten een variant van Matanuska Thunder Fuck met uitgesproken geuren en verbeterde THC-niveaus.

Hoe Groei je de North Tunderfuck?

North Thunderfuck is een makkelijke soort om te kweken en te beheren. Voor zowel ervaren kwekers als nieuwelingen die op zoek zijn naar een soort van topklasse om in je kweekruimte of tuin te introduceren, is ze de perfecte kandidaat. Ze groeit goed indien je haar regelmatig mest en ze heeft weinig aandacht nodig. Ze groeit bij koudere temperaturen die lijken op die van de Matanuska-vallei en is zeer resistent tegen plagen en ziekten. Het duurt ongeveer 9 tot 10 weken om volledig te bloeien. Spoel haar in de laatste week door en wees klaar voor de beloning met toppen van topkwaliteit.

Binnen kan ze 80 tot 120 cm hoog worden, wat een opbrengst oplevert van 450 tot 500 gram per vierkante meter. Buiten geeft ze een betere opbrengst van 500 tot 550 gram per plant na het bereiken van een hoogte van ongeveer 160 tot 190 cm. Haar oogsttijd is half oktober.

Hoelang Bloeit de North Tunderfuck?

Tijdens de bloei die negen tot tien weken duurt, gaan de kegelvormige toppen zich vormen. Een schakering van groene tinten, overdekt met een dikke laag ijzige trichomen zullen de kweker met trots zijn dames doen bewonderen.

Smaak en Geur

De smaak en het aroma van North Thunderfuck sluipen, net als haar high, naar binnen. Haar aroma overspoelt de zintuigen van de gebruiker met een bemoedigend wens om meer te gebruiken. Ze geeft een citrussmaak en geur met aardse, dennennoten die lang blijven hangen.

Effecten na het Roken van North Tunderfuck

Met een vorm die op een kerstboom lijkt, is ze het perfecte cadeau voor het hele jaar. Haar genetica geeft haar een meedogenloze potentie. Ze slaat je niet abrupt maar is eerder een sluwe dame. Elke trek zorgt voor smaak en impact en de 23% THC zul je langzaam naar binnen voelen sluipen. Met elke hijs word je aangemoedigd om een ​​andere te nemen. Of je nu ervaren bent of een amateur, het tintelende gevoel overspoelt alles.

Net als een dief, slaat deze soort je met een euforie met de kracht als een trein. Terwijl golven van vreugde door je lichaam blijven stromen, verlies je de wilskracht om te bewegen. Ze laat je urenlang op de bank hangen. Rimpelingen van opbeurende vreugde gaan door je heen terwijl haar natuurlijke, dennenachtige tonen steeds verder naar boven komen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 190 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Midden Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Matanuska Thunderfuck bx3

Effect: No selection

Euforisch

Smaak: No selection

Citrus, Pijnboom, Pittig, Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “North Tunderfuck” te beoordelen