Pink Paradise Truffels

20.00

Veras jezelf met een ongelooflijk visuele en creatieve ervaring en, een krachtige excursie voor de allround Truffelliefhebber. Je zult een overweldigende euforie, empathie en verbintenis ervaren. Probeer de heerlijke allround ervaring met Pink Paradise Truffels  zelf eens uit. Plaats een bestelling bij Hollands High Webshop bij u thuis en zet jouw wereld op een spirituele manier op zijn kop.

Over Pink Paradise Truffels

Pink Paradise brengt je naar het niveau van goede vibes en creativiteit. Met de magische truffels van Pink Paradise waan je je terug in de tijd van de jaren 80. De Pink Paradise Truffels brengen je in een paradijs om je vrij, welkom en goed te voelen. Je kunt gelach en veel mooie momenten verwachten. Deze sterke truffels zullen je alles kunnen geven wat je nodig hebt tijdens je trip. Van de kleurrijke beelden tot de intense momenten van euforie, er komt geen einde aan hoe divers deze trip zal voelen dus raden aan om het zelf te ontdekken. Ontwikkeld als eerbetoon aan het leven, daarom zijn de Pink Paradise Truffels een ode aan de mensen die echt van het leven willen genieten op een spirituele manier. Er zijn hier drie sleutels tot geluk: liefde, gelijkheid en verbinding. Is dat niet hoe een paradijs klinkt?

Gebruik van de Pink Paradise Truffels

Je kunt Pink Paradise Truffels op meer dan manieren consumeren, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. Je kunt ervoor kiezen om op de truffels te kauwen, ze te zetten met thee of  meng ze in je soep je kunt ze ook toe te voegen aan een maaltijd die je neemt. Neem geen suiker als je truffels wilt gebruiken, omdat dit de effecten veel zwakker maakt. De effecten zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de hoeveelheid die u consumeert, uw leeftijd, lichaamsgewicht en de maaltijd die u die dag eet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pink Paradise Truffels” te beoordelen