Royal S

7.99

Seks hoeft niet de gebruikelijke saaie routine te zijn. Jij en je partner kunnen de dingen meer opschudden in de slaapkamer met de Royal S kruidenvloeistof. Het is een natuurlijke stimulant die is ontworpen om mannen en vrouwen te helpen een beter seksleven te hebben. Het is geen voorgeschreven medicijn en is 100% natuurlijk om ervoor te zorgen dat er geen nadelige bijwerkingen zijn voor de gebruiker. De formule die door de makers wordt gebruikt, is betrouwbaar en wordt al lange tijd gebruikt om de gewenste effecten te bereiken. Iedereen zonder allergieën zal geen problemen hebben met het gebruik van de pillen, wat betekent dat iedereen welkom is. Haal die van jou vandaag nog in onze Hollands High webshop.


Ingrediënten van Royal S

De makers van Royal S streefden ernaar mannen en vrouwen een betere manier te bieden om hun seksuele verlangens te verbeteren en onderzochten oude kruiden die werden gebruikt om het libido van een persoon te verhogen. De resultaten en effecten zijn spectaculair genoeg om zelfs de meest beroemde volwassen filmacteurs op te winden. De gebruikte ingrediënten zijn onder andere; passiebloem extract 35 mg, kratom extract 250 mg. gaba, maca en citraat.

Effecten van Royal S

Royal S zal je seks intenser maken met een enkele shot. Je seksuele rendez-vous zal stijgen en de hele ontmoeting meer sensueel en opwindend maken. Het zal de bloedstroom sneller naar verschillende delen van het lichaam helpen, waardoor elke reactie en sensatie intenser wordt. De energie die ze bieden, zal je langer laten doorgaan en je partner gelukkiger maken.

Hoe Royal S te gebruiken

Royal S is een vloeistof die oraal wordt ingenomen op een lege maag voor maximaal effect. Nieuwe gebruikers die de vloeistof of een andere kruidenvloeistof nog nooit hebben geprobeerd, wordt geadviseerd te beginnen met de helft van de dosis van 15 mg om hun reacties te controleren. Neem het op een lege maag voor maximaal effect en beperk jezelf tot 15 mg per dag.

Voorzichtigheid

Royal S is niet voor iedereen. Kinderen en minderjarigen onder de wettelijke leeftijd mogen het product niet gebruiken. Het is ook niet toegestaan voor personen met de volgende aandoeningen: hoge en lage bloeddruk, hart- of longziekte, zwangerschap of borstvoeding, en het gebruik van voorgeschreven medicijnen. Het product bevat veel cafeïne en mag niet worden ingenomen met andere stimulerende middelen. Vermijd alcohol koste wat kost.

Verbeter je seksleven met de Royal S kruidenvloeistof. Bestel die van jou vandaag nog via onze Hollands High Webshop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal S” te beoordelen